Šov Kmetija: Kaj se je zgodilo z vrtom Dobre Nade?!

24.10.2022 | 13:15

Vrt Dobre Nade

Vrt Dobre Nade

Vrt Dobre Nade 26. julija 2022

Vrt Dobre Nade 26. julija 2022

Vrt Dobre Nade 26. julija 2022

Vrt Dobre Nade 26. julija 2022

Nadzorna kamera prikazuje stanje na vrtu.

Nadzorna kamera prikazuje stanje na vrtu.

Monika in Maja med pletjem

Monika in Maja med pletjem

Letošnjo sezono šova Kmetija med delovne naloge še niso vključili opravil na vrtu. Je gospodarica Nada sploh videla, v kakšnem stanju so nekdaj idilične gredice?

Ko so se udeleženci Kmetije 26. julija prvič razgledali po posestvu, jih je tam zagotovo najbolj razveselil pogled na bujno rastoč vrt Dobre Nade, kjer jih je pričakalo pravo obilje zelenjave, pa tudi nekaj sadja in zelišč.

Morda ste pomislili, da tekmovalce čaka na koščku idilično obdelane zemlje veliko dela, ki bo poleg pletja in okopavanja zajemalo tudi vsakodnevno zalivanje rastlin. Kamere so sicer nekajkrat prikazale samoiniciativno urejanje vrta nekaterih tekmovalcev, medtem ko resnejši delovni akciji gledalci nismo bili priča. Prav tako kamere niso tekom vročega poletja niti enkrat pokazale, da bi kdo izmed tekmovalcev na vrt prinesel vodo. A brez skrbi, slednje je bilo udeležencem šova zaradi oddaljenosti vrta od trga z vodo prihranjeno, gredice so bile namreč opremljene z namakalnim sistemom.

Kakšno je postajalo stanje vrta tekom minjajočih tednov, ko so iz gredic pobirali zelenjavo, ste lahko videli tudi v oddajah, zadnji pogled na zaraščen vrt pa bo nemara pritegnil tudi vašo pozornost. Da je potrebno zavihati rokave, sta ugotovili Monika in Maja, ki sta za delo poprijeli med skrivnim kovanjem načrtov za nadaljnji potek igre. Kot kaže, bosta dekleti močno pretentali sotekmovalce, a ne z marljivim pletjem …

Ne zamudite nove epizode ob 20. uri na POP TV.

V. M.; njena.si
Foto: Voyo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava