Kako je dišalo po golažu ...
22.10.2022 | 13:50
V soboto, 15.10., je po Krškem dišalo po golažu. Tri ekipe nasmejanih študentov so se na igrišču ob Savi pomerile v pripravi golaža. Dogodek je priredil Klub posavskih študentov in k sodelovanju povabil zanimivo tričlansko komisijo. Oceno servirnih miz in skrbno pripravljene jedi so podali Jure Tomič, Marija Petan in Kevin Mekicar.
Med kuhanjem se je drugi del udeležencev dogodka odpravil na prijeten jesenski pohod. Pot jih je vodila po Trški Gori, z vodnikom Planinskega društva Videm Krško, Gašperjem Letnarjem. Ogledali so si dve cerkvi in pri lovskem domu malicali dobrote Kmetic Krško.
Ob vrnitvi je komisija že opravila svoje delo in sledila je razglasitev. Podelili so dve nagradi, zmagovalni golaž so skuhale Leskovčanke. Z domačo glasbo nas je razveselil ansambel Folk&Špas.
Zahvaljujemo se Kleti Krško in Vinarstvu Jarkovič, Mesnemu butiku Mlakar in kmetiji Kramar.
KPŠ
Fotograf: Žiga Maj Špiler
Umrl je harmonikar Jože Avbar
FranciD: Hvala ti za lepe melodije, počivaj v...
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
Poroka na prvi pogled: Špela Gornik srečna z Borutom Peterlinom
pon, 29.4.2024
Idealno živilo za shujševalne diete (+recepti)
sre, 1.5.2024
Umrl je harmonikar Jože Avbar
čet, 2.5.2024
FOTO: Pohod po medvedovih stopinjah 2024
tor, 30.4.2024
Recept: Jogurtovo pecivo s sadjem
ned, 28.4.2024