Kmetija: Semičanka Valerija (spet) srečna v objemu fanta

13.9.2022 | 14:15

Valerija Ogulin

Valerija Ogulin

Valerija Ogulin je bila ob vstopu v šov Kmetija pripravljena na vse, a je naredila ključno napako, zaradi katere se je morala prva posloviti. Danes je kljub vsemu nasmejana v fantovem objemu.

Videli smo vas kot eno izmed najmočnejših tekmovalk letošnje Kmetije. A obrnilo se je tako, da ste prvi zapustili igro. Tega najbrž niste pričakovali?

Res je, tega nisem pričakovala a očitno je tako že moralo biti.

S kakšnimi občutki ste se soočali v trenutkih, ko je postalo jasno, da je za vas igra končana?

Bila sem razočarana, a hkrati vesela, da se vračam k domačim.

Sotekmovalke so v vas hitro prepoznale močno konkurenco. Ste slutili, da bi vam to lahko škodovalo? Bi na podlagi pridobljenih izkušenj ob vnovični priložnosti ravnali drugače?

Kmetija: Semičanka Valerija (spet) srečna v objemu fanta

Vedela sem, da bom predstavljala konkurenco, iskreno pa si nisem mislila, da bom sotekmovalkam predstavljala takšno grožnjo, kot so same navedle. Očitno ne bi smela pokazati kar znam, morala bi se narediti neumno ter cele dneve poležavati.

Ste vedeli, da vas na novem posestvu ne bo pričakala luksuzna Kmetija? Kaj vas je najbolj presenetilo in kaj ste na posestvu najbolj pogrešali?

Vedela sem, da bo letošnja kmetija težja. Pogoji bivanja kljub temu niso bili tako težki, da se ne bi dalo preživeti. Če se podaš na takšno preizkušnjo, moraš biti pripravljen na vse. Če bi že lahko izbirala, bi imela tekočo vodo za tuširanje.

Kako so z vašim nastopom na televiziji zadovoljni domači?

Na žalost sem zgubila dvoboj, seveda bi raje videli, da bi zmagala, a kljub temu so veseli, da sem doma.

Kaj pa vaš fant, je bil vesel, da ste se tako hitro vrnili v njegov objem? Sta drug drugega pogrešala bolj kot sta pričakovala?

Fant je bil zelo vesel, da sem se hitro vrnila. Seveda ljubljeno osebo pogrešaš, a vseeno sem šla v kmetijo z namenom, da ostanem čim dlje in sem sama pri sebi razčistila, da bova nekaj časa verjetno narazen. Najin odnos se z mojih odhodom na kmetijo ni nič spremenil.

njena.si
Foto: Pop tv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava