Ivjana Banić: Njena Vila še enkrat v prvi razred

12.9.2022 | 14:00

Ivjana Banić (Foto: osebni arhiv)

Ivjana Banić (Foto: osebni arhiv)

Zakaj mora hči slovenske radijske voditeljice še enkrat v prvi razred? »Kar malo sram me je povedati, a šolskih potrebščin nismo kupili prej, čeprav smo vedeli, da bomo v Slovenijo prišli šele večer pred začetkom pouka. Sicer pa ne vem, ali bi bilo kaj drugače, če bi se vrnili prej. Ne vem, zakaj bi otroke s šolo obremenjevali, preden se začne, potrebščine pa lahko kupiš takrat, ko jih potrebuješ.

Moram pa povedati, da so šolske torbe naravnost grozne in so videti kot prometna nesreča. Vseh nemogočih živih barv, za nameček pa še polne bleščic.

Sicer pa z možem nisva psihično pripravljena otroka zavezati neki ustanovi za devet let. Naš življenjski slog nekoliko odstopa od običajnih družin. Skupaj smo 24 ur na dan in sedem dni v tednu, živimo po vsej zemeljski obli.

Vila je sicer že na Karibih hodila v prvi razred, saj gredo otroci tam v šolo s petimi leti. Morajo znati tudi pisati in brati v angleškem jeziku. Tudi uniformo smo morali kupiti, ker je obvezna, in povem vam, da takoj podpišem, da tudi pri nas uvedejo taka pravila. Namesto zvezkov so imeli tablice,« je za revijo Lady razkrila Ivjana Banić.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava