Jasna Kuljaj se vrača na male ekrane

24.8.2022 | 12:40

D enis Porčič – Chorchyp, Jasna Kuljaj in Franko Bajc

Denis Porčič – Chorchyp, Jasna Kuljaj in Franko Bajc

Jure Košir

Jure Košir

Jasna bo znova brusila jezik na TV ekranih, septembra jo boste namreč lahko spremljali v Exatlonovi spremljevalni komentatorski oddaji. Z novo televizijsko vlogo je zelo zadovoljna, saj bo imela ob sebi dva postavna in zelo zaželena moška.

Exatlon Slovenija z voditeljem Juretom Koširjem bo prvič na Planetu že v ponedeljek, 5. septembra, najtežji športni preizkušnji pa se bo pridružila tudi komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcema iz prve sezone Chorchypu in Franku Bajcu vodila Jasna Kuljaj.

Kot je Jasna šaljivo pojasnila na predstavitvi 2. sezone športnega šova, je nove priložnosti za sproščeno komentiranje pred kamero zelo vesela, zlasti, ker bo imela ob sebi dva tako zelo postavna komentatorja.

»Komentirali bomo tudi Jureta Koširja, po službeni dolžnosti ga bom lahko občudovala, zelo sem vesela, ker ste mi namenili takšna dva komentatorja, eden je bolj zaželen kot drug … Jaz bom delala na tem, da bodo med nami zgolj profesionalni odnosi,« se je sproščeno šalila Jasna, medtem ko sta Denis Porčič – Chorchyp in Franko Bajc tekmovalcem rdeče ekipe namenila nekaj modrih nasvetov, ki jih bodo zagotovo spremljali na poti v Dominikansko republiko.

njena.si
Foto: Mare Vavpotič/M24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava