Obisk predsednika NZS Radenka Mijatovića v Šentjerneju

3.7.2022 | 12:00

Obisk predsednika NZS Radenka Mijatovića v Šentjerneju
Obisk predsednika NZS Radenka Mijatovića v Šentjerneju

V četrtek, 23. junija 2022, je na povabilo Tomaža Strgarja, direktorja Nogometnega kluba Šentjernej, prišel na obisk v Šentjernej predsednik Nogometne zveze Slovenije, Radenko Mijatović.

Po srečanju z NK Šentjernej je na povabilo župana obiskal tudi Občino Šentjernej, kjer so govorili o razvoju nogometa in načrtovanih investicijah v športno infrastrukturo. Poleg župana, predsednika NZS in predsednika NK Šentjernej, so se sestanka udeležili še podžupan Jože Vrtačič, ki je zadolžen za področje športa, podžupan Janez Selak in podpredsednik NK Šentjernej Albert Pavlič. Župan Jože Simončič je predstavil projekt izgradnje nove športne dvorane, katere pričetek je predviden za leto 2023 in se dotaknil infrastrukture namenjene nogometu. Na sestanku so govorili o možnostih prenove obstoječega nogometnega igrišča ter o možnostih umeščanja lokacije novega stadiona v novi Občinski prostorski načrt.

Dogovorili so se, da bodo odslej ohranjali bolj intenzivne stike, saj je bil pogovor zelo konstruktiven in prijeten. Vsi udeleženi si bodo prizadevali, da bodo tudi nogometni navdušenci v Šentjerneju prišli do boljših pogojev, saj je zanimanja za nogomet med mladimi v Šentjerneju izredno veliko.

Besedilo: Tanja Brate
Fotografije: Tanja Jakše Gazvoda

Galerija

_radenko mijatovic v sentjerneju (10)
_radenko mijatovic v sentjerneju (11)
_radenko mijatovic v sentjerneju (12)
_radenko mijatovic v sentjerneju (13)
_radenko mijatovic v sentjerneju (14)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava