V Mirno Peč drevi prihaja Klemen Slakonja & Small band

19.6.2022 | 09:40

V Mirno Peč drevi prihaja Klemen Slakonja & Small band <strong><br /></strong>
V Mirno Peč drevi prihaja Klemen Slakonja & Small band <strong><br /></strong>

Kulturno društvo Četrtkova brenčanja v Mirni Peči v sklopu 23. občinskega praznika vabi na koncert Klemna Slakonje & Small banda - "Ni, da ni", ki bo v nedeljo, 19. junija, ob 19. uri na igrišču za Muzejem Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka v Mirni Peči. Koncert bo v vsakem vremenu, saj bo na prizorišču postavljen šotor. Vstop bo prost.

Klemen Slakonja ni le odličen igralec in imitator, ampak tudi izjemen pevec. Ob spremljavi Igorja Leonardija - kitara, Tadeja Kampla - bas in Janeza Gabriča – bobni bo poskrbel za zabaven glasbeni večer, poln znanih melodij in iskrivega humorja. Z glasbeniki se bo sprehajal med različnimi glasbenimi žanri – popom, rockom, swingom, jazzom … Zapel bo avtorske uspešnice, ki so z milijonskimi ogledi na YouTube obkrožile svet, in nasmejal z imitacijami znanih osebnosti. Od Slavoja Žižka, Jana Plestenjaka, Modrijanov, Oliverja Dragojevića, pa vse do Putina in svetovnih hitov Eda Sheerana, U2, Franka Sinatre in celo Pavarottija. Skratka ... ni, da ni. Vabljeni na vsem potreben pošten odmerek smeha!

Nedelja, 19. junija, se bo začela športno in zaključila s smehom. Ob 9. uri je na igrišču za muzejem štart Tekaškega potepanja po Mirni Peči, ki mu ob 11. uri sledi tek predšolskih malčkov. Ob 11. uri bo v Dvorani Osnovne šole Toneta Pavčka 1. medklubski karate pokal Zanshin 2022. Na kmetiji Rupnik bo ob 13. uri demonstracija senene linije SIP in traktorjev John Deere, zatem bodo na isti lokaciji ob 15. uri kmečke igre. Ob 19. uri bo – kot že zgoraj navedeno - na igrišču za muzejem koncert Klemna Slakonje & Small banda - "Ni, da ni". Dobrodošli v Mirno Peč!

V Kulturnem društvu Četrtkova brenčanja vsak zadnji četrtek v mesecu v Mirni Peči načrtujejo nekaj zabavnega in vljudno vabijo v brenčaško družbo tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Zadnji julijski četrtek, 28. julija, bo filmski večer pod zvezdami, na katerega lepo vabijo otroke, družine in mlade po srcu. 25. avgusta sledi prav poseben country večer s tremi P-ji - pivom, picami in presenečenjem. Dogodke sproti napovedujejo na svojem Facebook in Instagram profilu ter pošiljajo prijavljenim na mailing listo cetrtkova.brencanja@gmail.com. Prijavite se, da boste obveščeni, in prisrčno vabljeni!

Brenčači

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava