Sprejem rokometašev pri trebanjskem županu

9.6.2022 | 09:20

Župan in Toni Janc

Župan in Toni Janc

Sprejem rokometašev pri trebanjskem županu
Sprejem rokometašev pri trebanjskem županu

Župan Občine Trebnje Alojzij Kastelic je 6. 6. 2022 sprejel »trebanjske leve«, člane rokometne ekipe Rokometnega kluba Trimo Trebnje, ki so pod vodstvom Uroša Zormana dosegli izjemen uspeh – postali so slovenski podprvaki v 1. rokometni ligi.

Čestital je vsem igralcem, trenerjem in vodstvu kluba ter dejal, da se zmagovalna miselnost rokometne ekipe prenaša tudi v druge športe, v gospodarstvo in na splošno pri naših ljudeh vzpodbuja optimizem in kreativnost.

Poudaril je, da je članska ekipa vzornica mlajši generaciji otrok in mladine, ki z veseljem trenirajo rokomet in si želijo zadeti čim več golov.

Občina Trebnje finančno podpira Rokometni klub Trimo Trebnje in šport na splošno ter namerava v prihodnje v razvoj vložiti znaten delež tudi pri investicijah, saj ima v načrtu predlog za razširitev športne dvorane v Trebnjem.

Trener Uroš Zorman je čestital članom za uspehe, jim zaželel lepe počitnice in dejal, da se vidijo v sredini julija, ko začnejo s pripravami za nove uspehe.

Vodstvo kluba, Toni Janc, Jure Višček, in Roman Šavrič so se županu in Občini Trebnje zahvalili za finančno podporo ter dobro sodelovanje.

Na koncu sproščenega pogovora smo bili enotni, da si vsi želimo boljših pogojev za treninge rokometašev in splošen razvoj športa, ki bodo prinesli še večje uspehe.

Velika hvala tudi izjemnim navijačem, ki vzpodbujajo naše rokometaše na domačih tekmah ter na gostovanjih.

Na nove zmage!

Občinska uprava
Majda Šalehar
Foto: Borut Dvornik

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava