Mladi upi 2022/2: Alenu je uspelo!

5.6.2022 | 10:00

Mladi upi 2022/2: Alenu je uspelo!

Predsednik NTK Krka Novo mesto: »V imenu našega kluba, ki se zaveda pomembnosti družbene odgovornosti, kakršna ta akcija je, čestitam zmagovalcem in jim želim uresničitev čim več njihovih ciljev in sanj!

Vsak uspešen klub sestavljajo ob normalnem izpolnjevanju klubskega letnega  načrta dela tudi drobne zgodbe. Zgodbe o ustanovitvi kluba, o njegovih načrtih, prvih uspehih, pripovedi o zanimivih posameznikih v njem … Vsak pravi klub se lahko ponaša tudi z anekdotami, dobrodelnimi akcijami, ne zmanjka niti zgodb o neuresničenih in uresničenih željah. Ena takšnih zgodbic, ki se nanaša na uresničene želje, se zrcali v kratkem e-pismu, ki smo ga dobili prejemniki elektronske pošte z naslova NTK Krka Novo mesto. Glasi se:

»Pozdravljeni,

Alenu je uspelo. Hvala vsem za podporo. Nastopil bo v nedeljo v finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas. Pa naj se v NTK Krka najde še kakšen Mladi up.«

Tekst se nanaša na akcijo Mladi upi 2022. Našo prošnjo, da bi pomagali pri glasovanju, ste vzeli resno in Alen je dobil veliko glasov podpore. Odločilna je bila seveda strokovna komisija, ki je Alena Bećirevića, člana NTK Krka Novo mesto, umestila med zmagovalce te hvalevredne akcije. Gre za 13 mladih nadarjenih posameznikov s področja športa, para športa, znanosti in umetnosti, ki so postali prejemniki finančnih sredstev iz razpisa Mladi upi 2022.

Jernej Jedlovčnik, predsednik kluba: »Res sem vesel. Najprej zato, da je nekdo sploh razmišljal o tem, da se našega člana uvrsti v zelo širok nabor za akcijo Mladi upi, ki je letos potekala desetič zapored. Nato zato, da se je Alenu uspelo uvrstiti v ožji izbor, in navsezadnje zato, da je prišel v izbor tistih, ki so prejemniki nagrade te lepe akcije. 13 jih je. V imenu našega kluba, ki se zaveda pomembnosti družbene odgovornosti, kar takšna akcija, v kateri je Alen sodeloval, vsekakor je, čestitam vsem zmagovalcem in jim želim uresničitev čim več njihovih ciljev in sanj! Danes pa si ga oglejmo še v televizijski oddaji Znan obraz ima svoj glas.!«

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava