Tri zmage za Adrio Mobil na Veliki nagradi Komende

24.5.2022 | 08:50

Špela Colnar, zmagovalka na VN KOMENDE 2022

Špela Colnar, zmagovalka na VN KOMENDE 2022

Jakob Omrzel, zmagovalec VN Komende 2022

Jakob Omrzel, zmagovalec VN Komende 2022

Maja Vurušić med deklicami A, Špela Colnar med starejšimi mladinkami in Jakob Omrzel med mlajšimi mladinci so zmagali na 15. Veliki nagradi Komende, ki je štela tudi v točkovanju za pokal Slovenije.

Na oder za zmagovalce sta stopila tudi Lara Mehle, ki je bila druga med deklicami B in Mai Prevejšek, ki je bil tretji med dečki A.

Spodbudno so konec tedna nastopili tudi ostali kolesarji in kolesarke našega kluba. Neža Rezelj je bila 6. med deklicami C, Stella Lindič 4. med deklicami B, Iva Colnar 4., Laura Peterlin 5., Hana Lisić 6. in Klara Bobnar 9. med deklicami A, med mlajšimi mladinkami je bila 10. Eliza Klara Rodič, med starejšimi mladinkami pa Neža Zupanič 7. Med dečki C je Jon Taljat osvojil 14. mesto, med dečki B sta bila Žiga Bat 11. in Jure Petje 12., med dečki A je bil Anton Derganc 6., Aljaž Avsec pa 8., med mlajšimi mladinci je Nejc Peterlin končal na 5. mestu, Vid Murn pa je bil 10.

Zelo dobro je v dresu slovenske reprezentance na nedeljski mednarodni dirki v Italiji, Eroica Juniores Siena Montalcino, nastopil naš Aljaž Turk, ki je bil osmi. Zmagal je Čeh Pavel Novak.

Več rezultatov z dirke v Komendi na spodnji povezavi:

-       https://prijavim.se/results/match/4398/15__vn_obcine_komenda_2022

Povezava do rezultatov z dirke v Italiji:

-       https://www.bicitv.it/gare/eroica-juniores-siena-montalcino-coppa-andrea-meneghelli/

KK Adria Mobil

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava