Na sporedu težko gostovanje v Ribnici

22.4.2022 | 08:20

Na sporedu težko gostovanje v Ribnici

Trebanjske rokometaše v petek ob 18. uri čaka pomembno gostovanje pri četrtouvrščeni Ribnici. Moštvo se zaveda, da prihaja na težak teren, letos je na prvi medsebojni prvenstveni tekmi oddal točko, vendar cilji so povsem jasni.

Trebanjski levi so pred koncem meseca aprila. Na uvodu so gostovali na Hardeku pri Jeruzalemu iz Ormoža in zabeležili prvi letošnji prvoligaški poraz, tik pred reprezentančnim premorom je RD LL Grosist Slovan na Dolenjskem moral priznati premoč Trebanjcem, druga polovica meseca pa bo rezervirana za dve ključni tekmi v boju za vrh Lige NLB, in sicer gostovanje v Ribnici ter obračun s Celjani na domačem parketu.

Z Ribničani se je četa Uroša Zormana udarila že dvakrat v tej sezoni. Na prvem prvenstvenem obračunu sta se moštvi razšli brez zmagovalca (28:28), v drugem dvoboju pa so levi z uspešno predstavo napredovali v četrtfinale pokala Slovenije (33:30).

Mihajlo Radojković, igralec RK Trimo Trebnje:
“Vemo, da nas čaka zelo neugoden nasprotnik in težko gostovanje. Verjamem v ekipo in naše delo, zato lahko ponovimo pristop s pokalne tekme proti Ribnici in zadnjega obračuna proti LL Grosist Slovanu. Z željo in borbo lahko pridemo do pozitivnega rezultata.”

Srečanje med trebanjsko in ribniško zasedbo se v petek, 22. aprila, začne ob 18:00.

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava