Martina Strela podpira njegova srčna izvoljenka Maya Peron

19.12.2021 | 17:30

Mayo Peron in Martina Strela povezuje veliko skupnih stvari. Med drugim  se pripravljata tudi na njegov projekt plavanja okoli sveta. (foto: osebni arhiv Maye Peron)

Mayo Peron in Martina Strela povezuje veliko skupnih stvari. Med drugim se pripravljata tudi na njegov projekt plavanja okoli sveta. (foto: osebni arhiv Maye Peron)

Maratonski plavalec Martin Strel se ne ustraši nobenega izziva. Vedno pa si postavlja takšne, ki so 'običajnim' ljudem nedosegljivi.

Slovensko meglo je zamenjal za dubajsko sonce, saj se je odpravil v Dubaj, kjer bo v okviru razstave Expo 2020 preplaval znameniti dubajski kanal. Pri tem podvigu ga bo podpirala njegova srčna izvoljenka Maya Peron, ki se ukvarja z vilinskimi simboli, izdeluje nakit in piše knjige.

S plavalcem ju povezuje kopica podobnih stvari. »Ne moreva se upreti predprazničnemu vzdušju. Zame je namreč že konec novembra ravno pravi čas, da se dom praznično okrasi, in to je bilo pri nas vedno družinsko početje. Obožujem tisti občutek povezanosti, topline, domačnosti, vonja po cimetovih svečkah in mehke svetlobe novoletnih lučk. Vsako leto dokupim kakšno malenkost in jo pokombiniram s starimi okraski. Pri nas ima vsaka stvar svoj pomen, še čisto navadne bunkice se nam zdijo posebne. Vse je energija in tudi zato niti na smrekici niti na adventnem venčku nikoli ne manjkajo vilinski simboli. Le kdo bi se branil sreče, ljubezni, zdravja, uspeha in bogastva?« razkriva Maya.

A. C. / Revija Lady

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava