VIDEO: Ansambel Gašperja Kavška in Tilen Vidic; pravo prijateljstvo

3.12.2021 | 13:00

VIDEO: Ansambel Gašperja Kavška in Tilen Vidic; pravo prijateljstvo
VIDEO: Ansambel Gašperja Kavška in Tilen Vidic; pravo prijateljstvo

Smo Ansambel Gašperja Kavška, ki ga sestavlja pet mladih dolenjskih fantov. Veseli nas dobra slovenska glasba, ki jo radi prenašamo na naše poslušalce in oboževalce. Ob vsakem nastopu spoznamo veliko novih ljudi, ki se jih z veseljem in radi spominjamo in z njimi ohranjamo stike.

Eden izmed teh ljudi pa je prav poseben fant, ki sliši na ime TILEN VIDIC iz Novega mesta.

Zakaj poseben?

Tilen je 19-letni fant, ki na prvi pogled deluje malce sramežljiv, vendar je pravi veseljak in se ne ozira na svoje majhne življenjske omejitve. Njegova največja strast je slovenska glasba. Veliko pove že to, da se besedil uči sam, samo s poslušanjem glasbe na youtubu. Starši so povedali, da je zelo pozoren, kaj ansambli, skupine, pevci itd. zapojejo in če ne razume, ustavi pesem in, ja, prevrti nazaj, dokler ne pride do tiste besede, ki jo potrebuje. Čez 100 besedil pa ni kar tako za takega fanta in nam je v čast, da smo z njim sklenili trdno vez prijateljstva.

Tilen pa je tudi velik oboževalec našega ansambla in s tem namenom se je naš Gašper pred kratkim odločil, da mu v imenu ansambla pripravi presenečenje. Dve leti je minilo od zadnjega snidenja z njim, zato je bilo presenečenje še toliko večje. Ker pa je glasba le del Tilnovega življenja, se je k njemu odpravil s harmoniko. Prve besede, ki jih je izrekel, ko je zagledal harmoniko, pa so bile ˝GAŠPER, KATERO BOVA ZAŠPILALA ...˝

Tilen in Gašper sta skupaj zapela veliko viž, ena iz med njih pa je bila POŠTAR ansambla Lojzeta Slaka, katero sta posnela in objavila na facebook strani našega ansambla. Posnetek je hitro zaokrožil po celi Sloveniji. V dveh dneh je dobil že preko 60 tisoč ogledov.

Veseli nas, da ljudje vidijo dobro in to tudi delijo. Video je bil 1300-krat deljen in si prislužil polno pohval.

Ansambel Gašperja Kavška

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava