Prvenstvo za kadete in kadetinje: V Kidričevem nastopili trije člani NTK Krka

4.10.2021 | 09:00

Prvenstvo za kadete in kadetinje: V Kidričevem nastopili trije člani NTK Krka

V soboto je v športni dvorani Kidričevega potekalo 1. odprto prvenstvo Slovenije za kadete in kadetinje. NTK Krka Novo mesto, ki na turnirje v Kidričevo rad pošilja svoje člane, je tokrat na srečanje najmlajših poslala številčno skromno ekipo, takšen pa je bil tudi izkupiček sobotnega turnirja.

Janez Jedlovčnik na žalost ni izkoristil dokaj ugodnega žreba, a na koncu vseeno končal pri vrhu, saj je zasedel 5. do 8. mesto. Prav tako s svojo igro ni bila najbolj zadovoljna Tija Kastelic. Tekmovanje je zaključila podobno kot Jedlovčnik, na 5. do 8.mestu. Tretji član novomeške ekipe, ki se s turnirskim načinom igranja šele dobro seznanja, je bil Žiga Vidmar. Vsekakor nadarjen igralec je tokrat naletel na izkušenejše nasprotnike in se v dokaj močni konkurenci uvrstil med dvaintrideset najboljših.

Trojico mladih krkašev je vodila glavna trenerka kluba Manca Fajmut, ki je izjavila: "Vsi štirje krkaši smo se nadejali, da bomo v Kidričevem malo bolj uspešni, a v športu je že tako, da ne gre vse po pričakovanjih. Vsekakor pa je za mojimi varovanci kakovosten turnir, katerega sporočilo je bilo, da je na vsaki tekmi potrebno vložiti vse moči in da turnirji prinašajo tudi - poraze."

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava