Na sporedu pomembno gostovanje Trebanjcev v Škofji Loki

20.5.2021 | 08:55

Na sporedu pomembno gostovanje Trebanjcev v Škofji Loki

Pred zasedbo trebanjskega Trima je še zadnje gostovanje v letošnji sezoni, in sicer obračun z neugodno Urbanscape Loko, ki je številnim vodilnim prvoligašem že nekajkrat mešala štrene na domačem parketu, zato trebanjski levi tekmeca spoštujejo in želijo nadaljevati niz dobrih predstav na zadnjih tekmah.

Za trebanjskimi rokometaši se razpleta sijajen konec sezone. Po zmagi Gorenja Velenja nad Celjani so se (začasno) povzpeli na sam vrh prvenstvene lestvice in ostajajo v igri za najvišja mesta. Moštvo je pred zadnjimi srečanji zelo motivirano, a vsakega tekmeca jemlje resno ter osredotočeno. Na zadnjih dveh srečanjih bodo izbranci Uroša Zormana nastopili brez Anžeta Dobovičnika, pred katerimi je zaradi natrganih križnih vezi in poškodbe meniskusa večmesečno okrevanje.

Škofjeločani imajo v dosedanjih štiriindvajsetih odigranih srečanjih na svojem računu 10 zmag, 2 remija ter 12 porazov, kar zadošča za trenutno osmo mesto, z osvojenimi 22-imi točkami. Četa, ki jo vodi Robert Beguš, od naslednje sezone pa dirigentsko palico prevzema nekdanji trebanjski kondicijski trener Jure Šterbucl, velja za eno izmed najhitrejših ekip v prvoligaškem tekmovanju.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“V Škofji Loki pričakujemo zelo težko tekmo. Domača ekipa je zelo neugodna s hitrimi protinapadi in verjamem, da bo proti nam visoko motivirana. Vedno ponavljam – gremo tekmo po tekmo, na Škofjo Loko se osredotočeno pripravljamo in verjamem, da bomo dali svoj maksimum na parketu v dvorani Poden.”

Obračun med škofjeloškimi rokometaši in trebanjskimi levi se v petek, 21. maja prične ob 20:00, s prenosom na Facebooku. 

LIGA NLB, 25. KROG:
Petek, 21. maja, ob 20:00 (Dvorana Poden, Škofja Loka):

RD Urbanscape Loka – RK Trimo Trebnje

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava