V Trebnjem gostuje MRK Ljubljana

15.4.2021 | 08:10

Marko Mežnaršič

Marko Mežnaršič

Trebanjski levi se ponovno vračajo na delo. Že v petek jih ob 20:00 v domači dvorani čaka obračun z letošnjim prvoligaškim novincem z Galjevice, ki velja za zelo neugodnega nasprotnika, a domačini bodo v tekmo krenili maksimalno osredotočeno in pokazali pravi obraz.

Enajstdnevno zaprtje države zaradi koronavirusa je prisililo prestavitev vseh prvoligaških tekem za dva tedna. Tako bo ta petek na sporedu srečanje 22. kola proti MRK Ljubljani, ki trenutno zaseda 12. mesto na prvenstveni lestvici in ima na svojem računu 10 točk. Moštvo vodi nekdanji pomočnik reprezentančnega selektorja Borisa Deniča, Bojan Čotar, ki je klub v zadnjih treh letih iz tretjega popeljal v elitni razred slovenskega rokometa. Klub je denimo proizvedel tudi mladinskega reprezentanta in zdajšnjega trebanjskega leva, Lana Grbića.

Marko Mežnaršič, pomočnik trenerja RK Trimo Trebnje: “Priprava na tekmo z Ljubljano poteka po ustaljenih tirnicah. Treniramo tako dopoldne, kot popoldne. Po 11-dnevnem zaprtju, ki nobenemu ni koristil, smo nekoliko padli iz ritma. Jemljemo tekmo po tekmo, do konca sezone pa želimo zmagati vseh sedem tekem, zato bo priložnost za boj že ta petek proti Ljubljani.”

Srečanje med trebanjskimi in ljubljanskimi rokometaši se v petek, 16. aprila prične ob 20:00, s prenosom na Facebook strani RK Trimo Trebnje.

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava