VIDEO: Prvič v zgodovini skupaj na odru

28.3.2021 | 17:50

Vili Resnik in Miran Rudan (arhiv RTV SLO)

Vili Resnik in Miran Rudan (arhiv RTV SLO)

Nova glasbeno-razvedrilna oddaja V petek zvečer nam vsak teden za uvod v vikend poleg dobre glasbe, zabave in humorja prinaša tudi posebne glasbene točke – mnoge od njih so v oddaji izvedene sploh prvič.

Tako je bilo tudi v zadnji oddaji, v kateri je prvič po 15 letih zapel Jože Skubic, prvič pa sta na istem odru stala oba »frontmana« skupine Pop Design Vili Resnik in Miran Rudan, glasbenika, oba s posavskimi koreninami. Zapela sta Ko si na tleh, pesem skupine Pop Design.

Sicer je Miran Rudan nastopil tudi z Avsenikovo pesmijo Prijatelji, ostanimo prijatelji. Malokdo ve, da je Miran Rudan prek zanimive sorodstvene naveze povezan z Avseniki. Njegov stric je bil namreč Albin Rudan, ki je igral klarinet pri Ansamblu bratov Avsenik.

V oddaji so ustvarjalci oddaje gostili tudi legendarnega Alfija Nipiča, ki prihodnje leto praznuje 60 let svoje glasbene kariere. Poleg njega pa so bili tu še številni glasbeni gostje, kot so Erosi, Slavc L. Kovačič, Dejan Dogaja, Mark Zebra ter drugi ... Za piko na i pa se didžejka Melani tudi tokrat povezala s številnimi domovi znanih slovenskih glasbenikov.

odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava