RK Trimo Trebnje: Na sporedu tekma sezone v Velenju

5.3.2021 | 08:10

RK Trimo Trebnje: Na sporedu tekma sezone v Velenju

Pred rokometaši Trima iz Trebnjega je v soboto najpomembnejša tekma v letošnji sezoni. Gostovanje pri Gorenju Velenju, tekmecu v boju za naslov državnega podprvaka, ki letos igra odlični rokomet, a moštvo Uroša Zormana je pred obračunom optimistično in napoveduje boj do zadnje sekunde.

Trebanjci so v tem tednu končali z nastopi v evropskem tekmovanju za letošnjo sezono. Od EHF Lige so se poslovili z odliko ter madžarsko Grundfos Tatabanyo v pomlajeni zasedbi premagali z rezultatom 32:28. Zdaj se misli popolnoma usmerjajo v Ligo NLB, kjer je potrebno ohranjati konstanto ter na koncu sezone priti do doseženih ciljev.

Gorenje Velenje že dolga leta spada med najboljše slovenske rokometne klube. Pohvali se lahko tudi z igranjem v EHF Ligi prvakov, zadnje sezone pa v čedalje bolj pomlajenih zasedbah meša štrene tik pod vrhom Lige NLB. Letos pod taktirko Zorana Jovičića igra vrhunski rokomet, še vedno pa ostaja v igri za naslov EHF pokala. V soboto bo šlo v velenjski Rdeči dvorani zares, in sicer obračun med rivaloma v boju za 2. mesto državnega prvenstva.

Uroš Zorman, trener RK Gorenje Velenje:
“Čaka nas najpomembnejša tekma sezone. Gorenje Velenje trenutno igra v odlični formi. Za zmago bomo morali dati maksimum, hkrati pa verjamem, da bo to rokometni praznik v Rdeči dvorani in naj tokrat zmaga rokomet.”

Srečanje me velenjskimi osami in trebanjskimi levi se v soboto, 6. marca, v velenjski Rdeči dvorani prične ob 18.00, s prenosom na TV Sport Klub.

LIGA NLB, 19. KROG:
Sobota, 6. marca, ob 18:00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK Gorenje Velenje – RK Trimo Trebnje – prenos na TV Sport Klub

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava