Trebanjci na priprave v Kranjsko Goro

31.7.2020 | 08:20

Trebanjci na priprave v Kranjsko Goro
Trebanjci na priprave v Kranjsko Goro
Trebanjci na priprave v Kranjsko Goro

Rokometaši trebanjskega Trima so se podali na večdnevne priprave v Kranjsko Goro, kjer bodo pilili formo za uvod nove tekmovalne sezone, ki se z evropskim obračunom proti portugalskemu Belenensesu prične že v zadnjem avgustovskem vikendu. Poleg enaindvajseterice rokometašev se na severozahodni del države podaja tudi sedmerica strokovnega štaba in organizacijskega vodstva.

Mineva en teden, odkar so trebanjski levi v dopoldanskih urah s testiranjem pričeli novo tekmovalno sezono. V tem času so se uspešno klimatizirali v trebanjski športni dvorani in normalno opravili uvodne treninge, zdaj pa jih čaka devetdnevni odhod v Kranjsko Goro.

V zadnjih dveh sezonah je članska ekipa avgustovske priprave opravila pri turistični kmetiji Obolnar, tokrat se je strokovni štab odločil za odhod v Kranjsko Goro, kjer bodo fantje bivali v Hotelu Kompas, ki nudi odlične pogoje za treniranje in nastanitev.

V okviru devetdnevnih priprav je načrtovanih enajst treningov, poleg tega moštvo čaka še nedeljski t.i. teambuilding ter četrtkova pripravljalna tekma proti drugoligašu Škofljici Pekarni Pečjak, ki jo vodi nekdanji trebanjski rokometaš Gregor Cvijič.

Marko Mežnaršič, pomočnik trenerja RK Trimo Trebnje:
»Kranjska Gora bo naslednjih devet dni pripravljalna baza članske ekipe RK Trimo Trebnje. Treningi bodo potekali dvakrat dnevno po dve uri. Namen priprav bo dvigniti nivo kondicijske pripravljenosti, čas pa bomo namenili tudi tehnično-taktičnim elementom rokometne igre. Seveda je to obdobje namenjeno tudi povezovanju igralcev in vzpostavitvi ekipnega duha. Gremo Trimo!«

Luka Florjančič, igralec RK Trimo Trebnje:
»Danes (30.7.) smo se odpravili na večdnevne priprave v Kranjsko Goro. Fantje smo zelo motivirani in pripravljeni trdo trenirati Menim, da bomo na pripravah še izboljšali kondicijsko formo in predvsem delali na ekipnem duhu. To bo zelo dober team building in tako bomo združili prijetno s koristnim.«

SEZNAM IGRALCEV – PRIPRAVE 2020 (Kranjska Gora):
VRATARJI:
Aleksandar Tomić, Urh Brana, Miha Gaberc, Urban Levičar;
LEVA KRILA: Uroš Udovič, Luka Florjančič, Matija Pandev;
LEVI ZUNANJI: Gregor Potočnik, Dino Hamidović, Žan Grojzdek, Gašper Dular;
SREDNJI ZUNANJI: Leon Rašo, Marko Kotar, Lovro Višček;
DESNI ZUNANJI: Ozgur Sarak, Anže Dobovičnik;
DESNI KRILI: Gal Cirar, Jan Kamnikar;
KROŽNI NAPADALEC: David Didovič, Lan Grbič, Lovro Kmet.

STROKOVNI ŠTAB:
TRENER:
Uroš Zorman;
POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič;
TRENER VRATARJEV: David Imperl;
FIZIOTERAPEVT: Rudi Slobodik;
MASER: Maj Grandovec;
KONDICIJSKI TRENER:
Tim Butkovec;
PR – STIKI Z JAVNOSTMI: Dominik Pekeč

RK Trimo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava