OŠ dr. Pavla Lunačka Šentrupert: Sporočite, če potrebujete varstvo

14.3.2020 | 11:40

Šentrupert (Foto: arhiv)

Šentrupert (Foto: arhiv)

Spoštovani starši OŠ dr. Pavla Lunačka Šentrupert. V primeru, da potrebujete nujno varstvo za vašega otroka, vas prsimo, da nam to sporočite. Sporočilo pošljite na: tajnistvo@os-sentrupert.si

Nujno varstvo otrok bo organizirano le za predšolske otroke in učence do vključno 5. razreda, katerih starši bodo nujno potrebovali varstvo, ker bodo dolžni še naprej opravljati svoje delo.

Nujno varstvo učencev se izkazuje s pisno izjavo delodajalca pri kateremu so starši zaposleni(pridobi starš), da opravljajo delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah. Takšno delo opravljajo zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji in v drugih službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva.

Organizacija nujnega varstva se dogovori izključno na nivoju posamezne občine, z županom, poveljnikom Civilne zaščite in ravnateljem šole.

Sporočite nam, kdaj potrebujete nujno varstvo otrok, vaše podatke in podatke otroka. Obvestili vas bomo, na kakšen način bo potekalo nujno varstvo otrok.

Jože Tratar, ravnatelj

OBVESTILO OBČINE ŠENTRUPERT:

Vse stranke pozivamo, da upoštevajo preventivne ukrepe za varovanje zdravja zaradi koronavirusa po priporočilihNIJZ.

Prosimo vas, da namesto osebnega prihoda na Občino vloge pošiljate po pošti ali preko e-pošte.

Predlagamo, da informacije pridobite preko e-pošte ali po telefonu.

Za neodložljive in nujne zadeve pa priporočamo, da se predhodno naročite po telefonu ali elektronski pošti.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava