Člansko atletsko državno prvenstvo v Češči vasi tudi Brežičanom prineslo medalje

28.2.2020 | 08:15

Nika Glojnarič

Nika Glojnarič

22. in 23. februarja je atletska zveza Slovenije že drugič izvedla člansko državno prvenstvo na domačih tleh v Češči vasi pri Novem mestu!

AK Brežice je dobil tako novo državno prvakinjo pri članicah in sicer v teku preko ovir. Nika Glojnarič se po poškodbi počasi vrača. Letošnji zimski del je bolj ogrevanje, saj sama pravi, da še ni pripravljena za res dobre teke. Nika je tako v Novem mestu sklenila zimsko sezono z naslovom državne prvakinje s časom 8.43 sek in z lahkoto opravila s tekmicami.

Drugo medaljo in to v šprintu na 60m je dan prej pritekla Iva Močan, ki je osvojila bronasto medaljo s časom 7.79 sek! Iva ima za sabo zelo uspešno zimsko sezono postala pa je tudi državna podprvakinja pri starejših mladinkah z časom 7.76 sek kar je tudi njen osebni rekord!

V skoku s palico je pri članicah Naja Rovan osvojila 4. mesto s prekočeno višino 280 cm, v skoku v višino pri članih je Roko Spaseski Baburek z preskočeno višino 185 cm osvojil 5. mesto!

V skoku v višino je pri članicah Nika Herakovič osvojila 4.mesto s preskočeno višino 168 cm.

V skoku s palico je Peter Gričar Vintar osvojil 4. mesto (470 cm), Luka Zupanc 6. mesto (420 cm) in Miha Štorman 9. mesto (300 cm). Maja Glogovšek je v teku preko ovir osvojila 9. mesto (9.56 sek).

Čestitke vsem atletom in njihovim trenerjem!

AK Brežice

Galerija

_zzzzzzzzdp (1)
_zzzzzzzzdp (2)
_zzzzzzzzdp (3)
_zzzzzzzzdp (4)
_zzzzzzzzdp (5)
_zzzzzzzzdp (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava