Vaš intervju: Anita Obradovič, vodja poslovnega centra Joga duše

17.1.2020 | 09:10

Vaš intervju: Anita Obradovič, vodja poslovnega centra Joga duše

Čeprav si del Knofa že dalj časa od mene, si meni še dokaj neznana oseba. Vem pa, da nas poskušaš ozavestiti, da je stremenje k notranjem miru ključno za začetek bolj zdravega življenja in manj onesnaževanja okolja. Kdaj si začela razmišljati v tej smeri in kako sta sploh povezana notranji mir in onesnaževanje?

Že odkar vem zase sem strmela k mirnemu načinu življenja. Zares želim si mir in ljubezen v svetu.
Vse je povezano. Tako sta tudi povezani osebnostna rast in okolje. Vse se začne pri nas in kdor skrbi zase in za svoje dobro počutje, skrbi tudi za druge in za okolje.Mi vsi smo eno z naravo in vsak izmed nas je mali ampak pomemben delec narave. Zato je ključno da skrbimo zase, naravo in čisto okolje. Od tega je odvisna naša kvaliteta življenja in seveda naših potomcev.

Kdo ali kaj te je pripeljalo v KNOF?

V KNOF sem prišla sama, ko sem slučajno na internetu odkrila to podjetje.

V KNOF inkubatorju imaš svoj poslovni center, ki se imenuje Joga duše. Zakaj takšno ime in kakšne storitve oz. izdelke nudiš?

Joga duše je naziv mojega poslovnega centra. Vem da pride do najboljših rezultatov, ko združimo vse ravni našega bitja. Mi smo fizično, čustveno, mentalno in energijsko telo, zato s svojimi pristopi delujem tako da pokrivam vse.
Sem inštruktorica lifting joge obraza, vodim energijske vaje, z življenjsko energijo uravnavam delovanje čaker, po predhodnem pogovoru in trenutnim potrebam posameznika zmešam Bachove kapljice, delam analize obraza in s tem preventivno svetujem katere minerale je smiselno vključiti, izvajam masažo obraza s kristali in masažo akupresurnih točk, pišem in vodim meditacije, pišem citate in tekste.

Kaj bi svetovala ljudem, ki si želijo izboljšanti življenje, pa ne vedo kako se tega lotiti?

Da si izberejo kakšen program ali osebo, ki jih bo znala usmeriti nazaj k njim na njihovo pot.
Seveda pa dobrodošli pri meni, če je kdo začutil, da bi sodeloval z mano bom vesela in hvaležna. 🙂

Dosedaj si že nekako spoznala delovanje KNOFa. Kakšno je tvoje mnenje o delovanju KNOFa in o članih KNOF skupnosti?

KNOF je zame kot ena velika družina, ki sprejme vsakega, v kateri smo si vsi tako različni, ampak vseeno tako povezani in želja vseh nas je pozitivno vplivati na ljudi, živali, naravo in okolje. 🙂

Imaš še kako sporočilo za bralce? 

Vse kar si želiš je v tebi.
Samo osvobodi.
Ti si mir.
Ti si čista ljubezen.

Intervjujala: Mojca Šaver
KNOF skupnost, Sevnica

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava