Tradicionalni dobrodelni koncert Župnijske Karitas Cerklje ob Krki

1.12.2019 | 13:50

Tradicionalni dobrodelni koncert Župnijske Karitas Cerklje ob Krki
Tradicionalni dobrodelni koncert Župnijske Karitas Cerklje ob Krki
Tradicionalni dobrodelni koncert Župnijske Karitas Cerklje ob Krki

V nedeljo zvečer, 24. novembra, je Karitas župnije Cerklje ob Krki pod vodstvom župnika mag. Janeza Žaklja pripravila dobrodelni koncert Iskrica upanja za pomoč ljudem v stiski. Tokrat je bil to že četrti koncert zapored. Potekal je v dvorani tamkajšnjega gasilskega doma.

Na koncertu so se predstavili: ansambel Tonija Sotoška z družino, zborček vrtca Pikapolonica Cerklje ob Krki, Mešani pevski zbor Cerklje ob Krki, skupina Šani Šeni, Marijan Novina, Eva Unetič in Damijan Ivančič, Bučenski ramplači, Majda in Marjan Petan, skupina Iber in cerkveni pevci Korzingerji. Napovedovalka in povezovalka Sonja je na koncertu predstavila vse nastopajoče, ki so se odrekli honorarju. Vsak je dodal tudi kakšno spodbudno misel oziroma stavek, saj je letošnje geslo Karitasa: Dobro iz vsakega srca. S pesmijo so nastopajoči popestrili večer in poskrbeli za dobro voljo organizatorja in obiskovalcev. Tajnica Župnijske Karitas Cerklje ob Krki Vilma Kerin se je ob koncu zahvalila vsem sodelavcem, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji koncerta, kot tudi vsem obiskovalcem, ki so darovali prostovoljne prispevke. Z izkupičkom so bili zelo zadovoljni, saj so skupaj zbrali dostojno vsoto denarja – največ do zdaj.

Koncerta se je udeležil tudi tajnik novomeške škofije Gregor Vidic. Pozdravil je vse obiskovalce ter se skupaj z gospodom župnikom mag. Janezom Žakljem zahvalil Kerinovi. Besede zahvale so namenili vsem nastopajočim in vsem sponzorjem.

Obiskovalci smo nastopajoče nagradili z močnim aplavzom, saj smo na koncertu zelo uživali. Po koncertu je sledilo prijetno druženje ob dobrotah in toplih napitkih.

H. M.

Galerija

_zzzzdobro (01)
_zzzzdobro (02)
_zzzzdobro (03)
_zzzzdobro (04)
_zzzzdobro (05)
_zzzzdobro (06)
_zzzzdobro (07)
_zzzzdobro (08)
_zzzzdobro (09)
_zzzzdobro (10)
_zzzzdobro (11)
_zzzzdobro (12)
_zzzzdobro (13)
_zzzzdobro (14)
_zzzzdobro (15)
_zzzzdobro (16)
_zzzzdobro (17)
_zzzzdobro (18)
_zzzzdobro (19)
_zzzzdobro (20)
_zzzzdobro (21)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava