Kje je mladostne vragolije "špičil" Marko Vozelj?

23.6.2019 | 14:15

Kje je mladostne vragolije "špičil" Marko Vozelj?

Na Mestnem kopališču Višnja Gora so nadvse zabavno odprli novo kopalno sezono. V petek popoldne so kopalcem omogočili brezplačno kopanje v prijetno ogreti vodi (imela je dobrih 24 stopinj Celzija), zvečer pa je nastopil domačin Marko Vozelj z Mojstri.

"Kot mnogi drugi domačini sem tudi jaz poletja moje mladosti preživel na tem bazenu, kjer smo z družbo radi kaj ušpičili, zdaj pa sem prihajata hčerki," je razigrani publiki zaupal priljubljeni pevec.

Letno kopališče deluje pod okriljem blagovne znamke Zlati polž in tam se vedno kaj dogaja: za otroke organizirajo rojstnodnevne zabave, počitniške aktivnosti (starši otroke lahko vpišejo na aktivne ali indijanske počitnice), imajo tudi escape room na prostem. Ponujajo možnost organizacije poslovnih dogodkov, od jeseni imajo tudi drsališče, na katerem je mogoče drsati 365 dni na leto. 

Zlati polž ima tudi postajališče za avtodome, to pomlad so ob kopališču in kavarni postavili kozolec, ki ga je mogoče najeti.

Kdor se bo čez dober mesec (med 27. in 30. julijem) mudil v Višnji Gori, bo pri Zlatem polžu lahko opazili atraktivne jeklene konjičke, saj bodo imeli tam postanek ljubitelji Citroënovih vozil, ki bodo na poti na svetovno srečanje na Hrvaškem.

Družina Zadel, ki je odgovorna za razvoj kopališča in blagovne znamke Zlati polž, obljublja, da bodo tudi v prihodnje sledili trendom na področju razvoja turizma. Njihov cilj je zadovoljiti in preseči pričakovanja svojih gostov, pa naj gre za enodnevne ali večdnevne.

Projekt Zlati polž sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj

J. A., foto: J. A., Zlati polž

Galerija

Kje je mladostne vragolije
Kje je mladostne vragolije
Kje je mladostne vragolije
Kje je mladostne vragolije

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava