Klub poslovne odličnosti DBK - s Sašo Einsiedler

12.4.2019 | 13:20

Ob torti

Ob torti

Članice kluba s Sašo Einsiedler

Članice kluba s Sašo Einsiedler

 Klub poslovne odličnosti DBK - s Sašo Einsiedler

V soboto, 6. aprila 2019, se je v Velenju zbralo okrog 130 članic klubov iz cele Slovenije, iz našega Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine se je Dnevu Zveze pridružilo 12 članic. Jutro je bilo polno radosti ob srečanju kolegic, poln iskrenih objemov, nasmehov.

Dan je otvorila predsednica Zveze Suzi Asfour z nagovorom, ki še danes odzvanja v ušesih. Kakšna močna sporočila. Protokol sta povezovali Petra Arnež, predsednica novega kluba v Domžalah in naša Maja Fink, PA/TL 2018.

Prisluhnile smo predstavitvi Poslovne odličnosti nekoč naše kolegice, sedaj samostojne podjetnice Martine Razdevšek, v drugem delu pa Saši Einsiedler. Obe predavanji sta imeli, vsaj zame, eno samo sporočilo: do poslovne odličnosti, ko si znaš vzeti čas tudi zase.

Z močno žensko energijo napolnjena dvorana ob Velenjskem jezeru nam bo še dolgo ostala v lepem spominu; po prejemnikih Zveznih priznanj, iz našega kluba je bila prejemnica srebrnega priznanja Tadeja Binder, po profesionalnih gostiteljih gostinstva Gorenje in Jasne Petan, po prijetnih presenečenjih zaslužni predsednici Suzi Asfour, ki smo ji podelili zlato Zvezno priznanje in naši predsednici in Zvezni podpredsednici Nataši Poljanec, ki je prejela ogrlico Ines Vlašić iz Varaždina, srčno doživetem glasbenem vložku dua Žana Serčiča in Marka Funteka…

25 letnico Zveze smo obeležile s torto in kozarcem šampanjca, kot se za rojstni dan tudi spodobi.

Ponosne smo, da smo poleg organizatorice dogodka Suzi Asfour lahko svoj prispevek dodale tudi naše članice kluba: Jadranka Meglen fotografinja dneva, Maja Fink, moderatorica, tehnična podpora Nataša Poljanec in Vesna Medle.

Brez donatorjev tudi tokrat ni šlo. Naša članica Marina Mihelič je poskrbela za darila Podjetja Farmasi in Petrola, d. d., Ljubljana. Ponovno nam je ob boku stala naša Cvetličarna Colarič, Brežice.

Zapisala: Vesna Medle
Fotografije: Jadranka Meglen

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava