Tesen poraz na Koroškem

28.10.2018 | 09:10

Fotografija je simbolična

Fotografija je simbolična

V petem krogu so krkaši doživeli grenko razočaranje – Domačin Horvat ugnal vse tri goste, za NTK Krko sta po dve zmagi zabeležila Cvetko in Lupulesku – V soboto prihaja v Drgančeve velenjska NTK Savinja

1. slovenska namiznoteniška liga - 5. krog

INTER DISKONT - NTK KRKA 5 : 4

V koroškem Domu telesne kulture je nekaj več kot 40 gledalcev po dveh urah in pol navdušeno pozdravilo tesno zmago domače trojice, predvsem po zaslugi zelo razpoloženega Mitje Horvata. V četrti igri tekme se je pomeril z Lupuleskujem in četrti set srečno dobil na razliki in vprašanje je, kako bi se ta igra končala, če bi niz dobil krkaš. Tilen Novak je imel še največ možnosti proti veteranu Petrovčiču, a mu tokrat ni uspelo dobiti tako želene zmage, Tilen Cvetko pa je tudi tokrat suvereno prišel do dveh zmag.

Kakorkoli, s porazom je NTK Krka poskrbela za zanimiv razplet v drugem delu jesenskega dela prvenstva, kjer Dolenjce čaka težka tekma z NTK Mariborom, ki sodi med najožje favorite prvenstva.

Rezultati: Jamšek – Lupulesku 0:3, Horvat – Novak 3:0, Petrovčič – Cvetko 0:3, Horvat – Lupulesku 3:1, Jamšek – Cvetko 1:3, Petrovčič – Novak 3:0, Horvat – Cvetko 3:0, Petrovčič – Lupulesku 0:3, Jamšek – Novak 3:1.

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava