Challe Salle in Nipke privabila skoraj 800 otrok in mladine

18.9.2018 | 11:00

Challe Salle in Nipke privabila skoraj 800 otrok in mladine
Challe Salle in Nipke privabila skoraj 800 otrok in mladine

Minuli petek je na košarkarskem igrišču v Kočevju, v ritmu znanih melodij trenutno dveh najbolj popularnih slovenskih  raperjev »Challeta Salleta« in »Nipkeja«, plesalo in pelo skoraj 800 veselih in razigranih obiskovalcev.

Občina Kočevje in Zavod Kočevsko sta znova združila moči in vsem šolarjem in dijakom podarila zabavo ob začetku novega šolskega leta, z namenom, da bi vsi še z večjo voljo in energijo le tega začeli. Gre za prvi tovrstni dogodek na prostem namenjen druženju in dobri volji kočevske mladine. Tako velik obisk in zadovoljstvo vseh prisotnih pa utrjuje organizatorje pri odločitvi, da postane ta prireditev tradicionalna.

Začelo se je z ogrevanjem, za katerega je poskrbel DJ Martin. S Hip hop plesno energijo, ki so jo izžarevali plesalci OK Založbe, mlajši »hip hop Jumpers-i« in mladinci »hip hop Hoopers-i« pa si boljšega uvoda v večer ne bi mogli želeti.  Spektakel na odru se je lahko pričel; prvi je nastopil Nipke, ki je mladino  s svojimi hiti popeljal na »X planet« potem pa seveda še glavna zvezda večera Challe Salle, ki je vse zapeljal ne le s svojo glasbo, ampak tudi s pojavo.

Dobro vzdušje, čarobna osvetlitev, slastne palačinke in seveda množica dobro razpoložene kočevske mladine je dokaz, da je  Pozdrav šolskemu letu 2018 dosegel svoj namen in da se zagotovo vidimo ob letu osorej.

Tina Peček

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava