Mraz ni preprečil uspeha Festivala za mlade ŠROT 2018

28.6.2018 | 12:10

Mraz ni preprečil uspeha Festivala za mlade ŠROT 2018
Mraz ni preprečil uspeha Festivala za mlade ŠROT 2018

V petek, 22. junija se je na Bazenu Brestanica v organizaciji Kluba posavskih študentov in Dijaške skupnosti posavja odvil že 19. Festival za mlade ŠROT. V letošnje poletje so nas (sicer v nič kaj poletnih temperaturah) popeljali dolenjsko-posavska zasedba D' Neeb, glavni akter večera – Magnifico, za zabavo pozno v noč pa so poskrbeli legendarni Help! A Beatles Tribute.

Letošnji festival si bodo obiskovalci poleg res odličnega programa zagotovo zapomnili tudi zaradi vremena, ki jo je pošteno zagodlo organizatorjem. Jutranji dež je povzročal nemalo težav, vendar jih je prekaljena ekipa hitro odpravljala. Nebo nad prizoriščem se je do večera zjasnilo, ostalo je zgolj precej ohlajeno ozračje, ki pa obiskovalcev ni odvrnilo od zabave.

Organizatorji so z obiskom in izvedbo festivala nasploh zadovoljni. Poleg obiskovalcev so bili nad dogodkom navdušeni tudi nastopajoči. Magnifico je na svoji Facebook strani zapisal: »Bil je mraz, ampak nam je bilo toplo. Hvala, Brestanica.« Ekipa Kluba posavskih študentov se zahvaljuje vsem sponzorjem, partnerjem, medijem in zunanjim sodelavcem. Zahvala pa tudi vsem vam, draga publika, da ste podprli njihovo delo in prišli kljub mrazu.

Iz ekipe sporočajo, da se že veselijo prihodnjega ŠROT-a, ki bo okrogel 20.

Klub posavskih študentov

Galerija

_zzzsrot (1)
_zzzsrot (10)
_zzzsrot (11)
_zzzsrot (12)
_zzzsrot (13)
_zzzsrot (14)
_zzzsrot (15)
_zzzsrot (16)
_zzzsrot (17)
_zzzsrot (18)
_zzzsrot (19)
_zzzsrot (2)
_zzzsrot (20)
_zzzsrot (21)
_zzzsrot (22)
_zzzsrot (23)
_zzzsrot (3)
_zzzsrot (4)
_zzzsrot (5)
_zzzsrot (6)
_zzzsrot (7)
_zzzsrot (8)
_zzzsrot (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava