Še en uspešen zaključek za sestri Kastelic, igralki NTK Krke

4.6.2018 | 09:00

Še en uspešen zaključek za sestri Kastelic, igralki NTK Krke

V sklopu šestih turnirjev je v Športnem centru Triglav v Ljubljani potekal zaključni celodnevni MRNTZ turnir. Udeležili so se ga tudi mladi igralci NTK Krke: Kim in Tija Kastelic, Janez Jedlovčnik, Žiga Vidmar, Luka Vranc, Matic Vertuš ter Alen in Benjamin Bečirovič.

Po nekaterih res dramatičnih dvobojih sta si stopničke znova priborili sestri Kastelic. Ker si je Kim že pred tem turnirjem s petimi zaporedno osvojenimi turnirji zagotovila skupno zmago, je tokrat nastopila v višji kategoriji, presenetila starejše tekmice in prav tako zmagala turnir. Tija je tudi tokrat osvojila 2. mesto.

Ostali so pokazali lep napredek, saj so se prav vsi iz skupin uspeli uvrstiti v izločilne boje. Do četrtfinala se je uspel prebiti Jedlovčnik, ki pa je moral priznati premoč prvemu nosilcu Jokiču in tako na zadnji oviri ostal brez zmagovalnega odra. Mlade igralce je z nasveti vodila trenerka Manca Fajmut.

Skupna uvrstitev MRNTZ-ja za sezono 2017/18

Kim Kastelic je suverena skupna zmagovalka (dekleta 6. - 7.r), družinsko zbirko lovorik pa je z naslovom podprvakinje dopolnila njena mlajša sestra Tija (dekleta 4. - 5.r).

M. K.

Galerija

_zzzzzzkas (1)
_zzzzzzkas (2)
_zzzzzzkas (3)
_zzzzzzkas (4)
_zzzzzzkas (5)
_zzzzzzkas (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava