FerFud BBQ TOUR - Dobrodelna žar turneja se nadaljuje; danes na Loki v NM

2.6.2018 | 09:45

FerFud BBQ TOUR - Dobrodelna žar turneja se nadaljuje; danes na Loki v NM
FerFud BBQ TOUR - Dobrodelna žar turneja se nadaljuje; danes na Loki v NM
FerFud BBQ TOUR - Dobrodelna žar turneja se nadaljuje; danes na Loki v NM

Dobrodelna žar turneja FerFud BBQ TOUR nadaljuje s širjenjem dobrih vibracij – kot nalašč v sezoni žara, ki kar vabi k druženju ob okusnih grižljajih. V soboto, 2. junija, ob 10.30 se dobrodelna žar turneja FerFud BBQ TOUR ustavi tudi v Novem mestu (Topliška cesta, dogodek Krka živi).

Žar grižljaje na turneji po Sloveniji so skomponirale legende slovenskega BBQ žanra. Na oder FerFud tovornjačka sta že stopili restavraciji Hood Burger in HillBilly's Smoke House, trenutno je na poti restavracija Pop's Place, v nadaljevanju pa pridejo na vrsto tudi uspešnice restavracije Sorbara Steak House. Vsak obiskovalec dogodkov lahko s svojim prispevkom pripomore k znesku, ki bo ob koncu projekta namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji.

Vroči hiti zvenečih imen

Vroči hiti gredo z zvenečimi imeni, kot so RIB HOT CHILLI PORKERS, NEW FISH ON THE BLOCK, TACO THAT in CHEESEPLAY hitro v uho, da pa se za njimi še bolj kadi, skrbi 300 kilogramov težak »smoker«, ki zagotovi, da imajo pristen BBQ okus. Sodelujoči žar mojstri so poskrbeli, da v jedeh uživajo tudi vegetarijanci.

Obiskovalci lahko vroče hite plačajo s fer objavo na družbenih omrežjih ali po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin v poslovalnicah HOFER. Fer objava je inovativen in preprost način plačila s QR kodo, ki jo posameznik prejme z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu.

Žar turneja z dobrodelno noto

FerFud dokazuje, da je lahko vrhunska kulinarika iz kakovostnih sestavin na voljo tudi po fer ceni. Cilj trimesečne turneje ni zgolj kulinaričen – da so žar grižljaji še posebej fer, ima projekt tudi dobrodelno noto. Obiskovalci lahko plačilu po fer ceni ali s fer objavo dodajo še znesek po lastni presoji in zmožnostih. Vsi dodatni zneski se seštevajo v donacijo otrokom in mladostnikom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Tako lahko vsak ljubitelj žara združi prijetno s koristnim in prispeva za dober namen.

Za točen urnik nastopov spremljajte napovednik na spletni strani FerFud.si, družbena omrežja Facebook, Instagram in Twitter in ne zamudite simfonije okusov v vaši bližini!

U. J.

Galerija

_zzzzzzar (1)
_zzzzzzar (2)
_zzzzzzar (3)
_zzzzzzar (4)
_zzzzzzar (5)
_zzzzzzar (6)
_zzzzzzar (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava