V Brežicah otvoritev sezone Športnih iger za zaposlene 2018

22.5.2018 | 09:00

V Brežicah otvoritev sezone Športnih iger za zaposlene 2018
V Brežicah otvoritev sezone Športnih iger za zaposlene 2018

V soboto, 19.5.2018, se je s prireditvijo, ki jo je organizirala Športna zveza Brežice, nosilka regijske pisarne OKS-ZŠZ, pričela že četrta sezona Športnih iger za zaposlene.

Namen projekta, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami), je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah in je zasnovan kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu. Udeleženci tekmujejo v malem nogometu, košarki 3x3, odbojki, tenisu in teku ter ostalimi aktivnostmi po izboru udeležencev. Športne igre zaposlenih potekajo med majem in septembrom v različnih krajih po Sloveniji. Projekt poteka že četrto leto in število sodelujočih iz leta v leto raste.

V prijetnem vzdušju so se ob dobri organizaciji in v tekmovalnem duhu v Brežicah športno pomerile ekipe iz devetih podjetij in sicer v malem nogometu, odbojki, košarki, tenisu in veslanju.

Skoraj sto sodelujočih je druženje sklenilo z obljubo, da se bodo iger udeležili tudi prihodnje leto. Predvsem pa bodo vse leto ohranili pozitivni športni duh, ki jim bo v pomoč tudi pri premagovanju vsakodnevnih poslovnih izzivov.

Letos Športne igre zaposlenih organiziramo v 9 krajih po Sloveniji. Podjetja se lahko odločijo za sodelovanje še v naslednjih krajih:

Ravne na Koroškem, sobota, 26.5

Velenje, sobota 9.6.

Moravske Toplice, sobota, 16.6.

Jesenice, sobota, 8.9.   

Ljubljana, sobota 8.9.

Postojna, sobota 15.9.

Maribor, 15.9.

Nova Gorica, sobota, 22.9.

I. G.

Galerija

_zzzzzzzbre (1)
_zzzzzzzbre (2)
_zzzzzzzbre (3)
_zzzzzzzbre (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava