Gimnastičarke ponovno do odličij na prvenstvenem tekmovanju v Ljubljani

22.5.2018 | 08:15

Gimnastičarke ponovno do odličij na prvenstvenem tekmovanju v Ljubljani
Gimnastičarke ponovno do odličij na prvenstvenem tekmovanju v Ljubljani

Telovadke Gimnastičnega društva Novo mesto so ponovno dokazale, da se lahko dostojno kosajo z močnejšimi klubi iz osrednje Slovenije in domačemu društvu prinesle dve posamični in dve ekipni kolajni.

Bronasto kolajno sta med posameznicami osvojili Larisa Može, ki tekmuje v 2. stopnji in Kaja Podboj, tekmovalka 3. stopnje. Ekipno sta se na stopničke uvrstili ekipi 4. in 5. stopnje.

V 1. stopnji so deklice osvojile ekipno 5. mesto. Tekmovale so Živa, Nika, Brina, Neža in Mija.

Ekipi v 2. stopnji sta osvojili peto in deveto mesto. Pri deklicah mlajših od 9 let se je najvišje uvrstila Živa Tomažič na 9. mesto, v tej kategoriji sta tekmovali še Melanie in Lea. Pri deklicah starejših od 9 let je bila Larisa Može tretja. Tekmovale so še Ema, Tina, Nika, Tija in Leila.

Ekipa 3. stopnje je osvojila šesto mesto. Pri deklicah mlajših od 10 let sta tekmovali Meta in Kaja, pri starejših od 10 let pa je Kaja Podboj že drugič v tej sezoni osvojila bronasto medaljo.

Starejše deklice, ki tekmujejo v 4. stopnji so osvojile ekipno tretje mesto in si pritelovadile bronasto medaljo. Najvišje se je uvrstila Gaja Lalić, ki je bila osma. Tekmovali sta še Marija in Darja.

Prav tako na odlično tretje mesto so se uvrstile telovadke 5. stopnje. Za las se je medalja izmuznila Katarini Sadek, ki je bila četrta, Alina Brajer je bila sedma. V tej stopnji so nastopile še Ajda, Katja, Angelika, Gaja in Ula.

Klara Šterk, ki tekmuje v 6. stopnji je bila sedma, Lana Oberč, tekmovalka 7. stopnje, pa je bila osma.

Za dekleta je bilo to zadnje tekmovanje pred najpomembnejšim tekmovanjem spomladanskega dela – Pokalom Slovenije; ki bo 9. junija v Rušah.

A. Š. E.

Galerija

_zzzzzzzgim (1)
_zzzzzzzgim (10)
_zzzzzzzgim (11)
_zzzzzzzgim (2)
_zzzzzzzgim (3)
_zzzzzzzgim (4)
_zzzzzzzgim (5)
_zzzzzzzgim (6)
_zzzzzzzgim (7)
_zzzzzzzgim (8)
_zzzzzzzgim (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava