Ta vikend začetek Festivala Loka 2018

18.5.2018 | 10:25

Ta vikend začetek Festivala Loka 2018

Društvo Stara čolnarna bo v sodelovanju z Gostiščem Loka v petek, 18. maja, ob 20. uri gostilo priznanega kuharja ter žiranta oddaje Masterchef Slovenija Luko Jezerška. Program se nadaljuje že v soboto z akustičnim koncertom dvojca Ugo in Buh.

Po uspešni delavnici v letu 2017 bo letošnji Festival Loka otvoril priznani kuhar in eden večjih gostincev v regiji Luka Jezeršek.

Njegova zgodba s kulinariko se je začela sredi sedemdesetih let, ko so starši v garaži začeli kuhati malice. In ker iz majhnega vedno zraste veliko, je posel iz garaže prerasel v catering z najdaljšo tradicijo pri nas. Je eden od štirih sinov, ki so stopili v čevlje svojih staršev in se z vsem srcem in dušo posvetili vsem vidikom gostinstva.

Luka nam bo na tokratni delavnici predstavil govedino na žaru, ki bo lahko popestrila vaše prihajajoče piknike ter znano jed družine Jezeršek – šmorn.

Festival Loka se bo nadaljeval že v soboto s koncertom hitov prejšnega tisočletja v izvedbi dvojca, ki sliši na ime Ugo in Buh. Oba dogodka se pričneta ob 20:00 in sta tako kot vsi dogodki Festivala Loka brez vstopnine.

Organizator za letošnje leto napoveduje še kuharske delavnice Darka Klemna, koncert Maje Keuc in skupine Kvatropirci in druge zanimive dogodke.

F. J.

Galerija

_zzzzzzloka (1)
_zzzzzzloka (2)
_zzzzzzloka (3)
_zzzzzzloka (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava