VIDEO: Namestitev atlasa in nagnjeno ležišče za dobro zdravje

23.3.2018 | 14:20

VIDEO: Namestitev atlasa in nagnjeno ležišče za dobro zdravje
VIDEO: Namestitev atlasa in nagnjeno ležišče za dobro zdravje
VIDEO: Namestitev atlasa in nagnjeno ležišče za dobro zdravje

Združenje za boljše življenje Human up je v Območno-obrtniški zbornici v Novem mestu pripravilo predavanje v ciklu Podarite si boljše življenje - z naravno metodo namestitve prvega vretenca, atlasa. Na predavanju so predstavili stališče, da je namestitev atlasa in nagnjeno ležišče skoraj vse, kar potrebujete za dobro zdravje. Tisto stran ležišča, na kateri imate nameščeno glavo, dvignite za okoli petnajst centimetrov, kot so to naredili številni ljudje po vsem svetu, navdušeni z rezultati odkritja Andrewa K. Fletcherja.

Zaradi nameščenega atlasa se bo ustvarila boljša povezava telesa z možgani, boljši bo tudi krvni obtok. Posledično pa se bo izboljšala tudi regeneracija organizma v celoti.

Poleg tega so na predavanju izpostavili nekaj nasvetov:

Veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, zato je treba vsaj enkrat tedensko v naravo.

Sonce, zrak in hita hoja vas bodo obnovili. Po namestitvi atlasa se med hitro hojo vse v telesu hitreje postavlja v svoj pravilni položaj, izboljša se potenje, ki je izjemno pomembno za zdravje, ker se z njim iz telesa izločajo škodljive snovi. Zmernost v spanju in počitku, vodi, prehrani in aktivnostih omogoča boljše življenje.

Z nameščenim atlasom se bo zdravje izboljšalo, sami pa morate poskrbeti, da se odrečete »grehom« in s tem ste na dobri poti k trajnemu zdravju.

Prva napaka je že v tem, da takoj zatem, ko zjutraj vstanete, ne spijete kozarca vode. Kave ne pijte pred opoldnevom, saj pospešuje dehidracijo organizma. Jemo več, kot je potrebno, in ko začutimo lakoto, smo v bistvu žejni, zato namesto po hrani sezite po kozarcu vode.

Namestitev atlasa odpravlja notranje vzroke bolezni, zaradi česar se izboljša imunski sistem in odpornost organizma.

Da bi zatrli bakterije, parazite in viruse, je najbolj preprosto in naravno poseči po mletem cimetu (zmeljete lahko cimet v palčkah), ki ga zmešate z ingverjem, naravnim jabolčnim kisom ter medom. Vsak dan si privoščite tri požirke tega napitka. V primeru gripe, se je boste najhitreje znebili, če se boste pred spanjem prepotili, nekaj dni manj jedli in pili več vode.

Ljudje smo edina vrsta, ki živi in dela vzravnano, vendar smo zaradi premaknjenega atlasa bolj bolehni in dejansko bolj bolni v primerjavi z živalmi.

Naše telo je namenjeno ležanju med spanjem in vzravnanemu položaju med aktivnostmi, a preveč sedimo. Sedimo že od vrtca, pozneje v šoli, na delovnem mestu, pa tudi doma, s čimer še bolj ukrivljamo hrbtenico. Delo je ustvarilo človeka, mi pa danes delamo v sedečem položaju. Da bi to nekako nadoknadili, se ukvarjamo s športom. Vendar je večina športov škodljivih zdravju. Najbolje je vsakodnevno s hitro hojo premagati en kilometer. Nekajkrat na dan po nekaj minut se je treba uleči, da bi limfni sistem in krvni obtok (cirkulacija) bolje delovala. Spanje je izjemno pomembno za zdravje, ker se med spanjem telo samo zdravi in obnavlja.

Prehrana je izredno pomembna za naše zdravje!

Problem človeškega rodu je nastal, ko smo postali vsejedi, in ko smo se pričeli preobjedati. Jetra so se genetsko povečala in postala težja ter tako že v maternici prihaja do premestitev skeleta in organov, ker fetus povečini spi na desni strani, obrnjen proti tlom.

Naš prebavni sistem je prilagojen na živila, ki niso pripravljena s kuhanjem in cvrtjem.

Zjutraj uživajte eno vrsto sadja, pred kosilom in večerjo pa več vrst zelenjave. Zmanjšajte vnos soli, popolnoma se odrecite mlečnim izdelkom, pšenični moki in sladkorju. Tisti, s krvno skupino 0 (nič), se morajo izogibati žitaricam, tisti s krvno skupino A pa mesu. Danes bi se vsi morali izogibati mesu, saj se telo z njim najbolj zastruplja.

Industrijsko pripravljena hrana je škodljiva in tudi zaradi nje smo vedno bolj bolni.

Jetra ne zmorejo očistiti kemičnih dodatkov, zaradi česar se posledično večajo, kar premika srce in sproža srčne težave. Snovi, ki jih jetra ne prečistijo, se odlagajo in kopičijo v organizmu, kar nas vse bolj izpostavlja boleznim in prekomerni telesni teži (debelosti). Ljudje s prekomerno telesno težo bolj obremenjuje hrbtenico in hrustanec v kolkih, kolenih ter stopalih. Po namestitvi atlasa se izboljša prebavni sistem, kar omogoča vsakomur, da se znebi odvečne telesne teže oziroma shujša brez posebnih diet. Da bi se hitreje znebili odvečnih kilogramov, pijte limonado in naravni jabolčni kis, razredčen z vodo. Med obroki pijte samo vodo, zadnji obrok pa si privoščite ob 18. uri.

Preveč jemo in premalo tistega, kar pojemo, porabimo.

Tisto, kar nam ugaja, nam tudi škodi! Hrana je onesnažena in nam dviguje kislost organizma, zaradi tega večkrat razredčite z vodo jedilno sodo in jo zaužijte.

Človeška vrsta je edina v naravi, ki pije mleko drugih sesalcev.

Rezultati različnih znanstvenih raziskav izpeljanih v zadnjih letih kažejo na to, da je mleko škodljivo, mlečni izdelki pa so nevarni! Mleko povzroča različne bolezni, tudi diabetes in raka, vendar to prepočasi prodira v našo zavest, saj smo predolgo živeli v zablodi. Medijska propaganda mleko še naprej predstavlja kot izvir življenja, medicina pa to podpira. Mlekarska in farmacevtska industrija si maneta roke in preštevata dobičke.

Nedvoumno je dokazano, da mleko in mlečni izdelki pravzaprav prispevajo k razvoju osteoporoze, do katere pride zaradi pomanjkanja mineralnih snovi. Obsežne raziskave, ki so zajele ženske v ZDA in na Kitajskem, so pokazale, da so Američanke občutno pogosteje izpostavljene osteoporozi. Poraba mleka živalskega izvora je v ZDA ogromna, na Kitajskem pa minimalna.

Opustite zobne paste, ki vsebujejo Flor!

Za umivanje zob uporabljajte naravne snovi, kot so zeliščne paste, soda bikarbona, zdravilna glina, …

M. K.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

23.3.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni kar eden 

Ja? Še en velik nateg. Za nastavitev atlasa moraš plačati 200 Eur. Kar dober zaslužek za NIČ.

23.3.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni pripomba 

Poglavitno je, da znamo prisluhniti telesu, ker najbolj ve koliko in kaj mu odgovarja. Tesla je popil redno vsak dan, dva litra mleka in mu je to odgovarjalo. Vsak človek je naprava zase. Z atlasom se pa ni takole za igrat, posebno ne, če ti ga naravna na šnel kursu usposobljen strokovnjak.

23.3.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni ive 

Globoko zaupam, da je nam je že naša narava, genetika, evolucija, (Bog)..... naš atlas kar dobro in prav naravnala in ne bi hotel, da mi kdorkoli to popravlja po svoje. Star sem čez 60 let, vsakodnevno pijem mleko, ker mi pač prija in sem zdrav kot riba. Je pa res, da je vsak človek unikat in mora poznati sebe in živeti, tako kot je zanj prav. Lp

25.3.2018Oceni dolenjka 

Mislila sem, da je atlasolog vsaj zdravnik in ta pozna vsaj anatomijo hrbtenice, ampak zdaj vidimda je to lahko vsak, ki napravi neki tečaj in me je minilo, da sploh pomislim na ravnanje. Verjamem pa, da se počutijo vsi bolje, če spremeniš prehrano in živiš bolj zdravo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava