Karate klub Brežice večkrat nagrajen na prireditvi za Športnika leta 2017

18.3.2018 | 08:50

Karate klub Brežice večkrat nagrajen na prireditvi za Športnika leta 2017
Karate klub Brežice večkrat nagrajen na prireditvi za Športnika leta 2017

V brežiškem Domu kulture je 15. marca 2018 v organizaciji Športne zveze Brežice potekala svečana podelitev diplom, priznanj in nagrad za Športnika leta 2017 v brežiški občini. Slavnostni gostje, ki so se zvrstili tudi kot slavnostni govorci, so bili: predsednik Olimpijskega komiteja in združenja športnih zvez Slovenije Bogdan Gabrovec, državnozborski poslanec Igor Zorčič, župan občine Brežice Ivan Molan, predsednik športne zveze Brežice Stane Tomše in Igor Primc, vodja športne enote Slovenske vojske. Prireditev je povezoval znani radijski voditelj in letošnji udeleženec šova Zvezde plešejo Uroš Bitenc.

Najprej so na oder poklicali najboljše brežiške športnike, ki so s svojimi dosežki posebej zaznamovali leto 2017, in jim podelili priznanja ter priložnostne nagrade. Med njimi so bili tudi člani Karate kluba Brežice, in sicer Metka Galič, Nika Omerzu, Ela Petan, Ana Sever, Ema Sever, Saša Petkovič, Sebastijan Lašič in David Matija Lavrić.

Med štirimi prejemniki športnega znaka občine Brežice za vrhunske športne rezultate v letu 2017 je bila tudi tokrat slovenska reprezentantka v katah in članica Karate kluba Brežice Nastja Galič, ki je to priznanje prejela že petič zapored. Ker je bila zadržana z nujnimi študijskimi obveznostmi, je nagrado zanjo prevzela njena sestra Kaja Galič Lenkič, ki se je ob tem zahvalila v Nastjinem imenu in v imenu Karate kluba poudarila, da si je Nastja s svojo že 15-letno predanostjo karateju in doseženimi vrhunskimi rezultati na mednarodni ravni v članski kategoriji nagrado vsekakor tudi zaslužila. Ob zaključku prireditve je bil Karate klub Brežice deležen tudi posebnega priznanja za 40 let delovanja. Častno plaketo za tako poseben dosežek je prevzel predsednik kluba Hrvoje Teo Oršanič.

Za kulturno popestritev programa so poskrbeli Plesno društvo Imani in pevka Maja Weiss.

KK Brežice

Galerija

_zakk (1)
_zakk (10)
_zakk (11)
_zakk (12)
_zakk (13)
_zakk (14)
_zakk (15)
_zakk (16)
_zakk (17)
_zakk (18)
_zakk (19)
_zakk (2)
_zakk (20)
_zakk (21)
_zakk (22)
_zakk (23)
_zakk (24)
_zakk (25)
_zakk (26)
_zakk (27)
_zakk (3)
_zakk (4)
_zakk (5)
_zakk (6)
_zakk (7)
_zakk (8)
_zakk (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava