Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom

18.2.2018 | 17:10

Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom
Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom
Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom
Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom
Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom
Klub tajnic pod istim vodstvom z novim zagonom

V petek, 16. februarja 2018, so v Klubu tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine zabeležili že 19. skupščino. Klub, ki deluje od leta 2000, bo še en mandat vodila dosedanja predsednica Nataša Poljanec.

Tokratno druženje jim je omogočil Hotel Center v njihovih prostorih v središču Novega mesta. Pozdravil jih je direktor Gorazd Gabrijel, dobrodošlico na Dolenjskem pa jim je izrekel Matjaž Pavlin iz TIC-a Novo mesto.

Uradni del je potekal kot običajno, s pregledom preteklega dela in potrditvijo novega načrta. V uradnem delu so obravnavale in sprejele poročila za leto 2017, volile člane v organe kluba, se seznanile s programom dela za leto 2018 in Maji Ogulin podelile klubsko priznanje za prizadevno delo v klubu. Za priznanje Zveze sta nominirani Maja Fink in Irena Žlogar. Podeljeni pa sta bili tudi dve klubski zahvali, in sicer večletnemu donatorju Temva, d. o. o. iz Maribora ter častni članici Albini Štrekelj, eni izmed ustanoviteljic kluba, za njeno dolgoletno opravljanje nalog podpredsednice. Klub je na včerajšnji skupščini dobil tudi novo podpredsednico, to je postala Mojca Lozar ter novo sekretarko Majo Fink. Skupščino sta popestrili Lucija Fink z recitalom in Neža Zupančič z igranjem na flavto. Na koncu skupščine se je predstavila še Liljana Vučković s svojimi unikatnimi izdelki. Vse nagrajenke so prejele cvetje Cvetličarne Pia iz Mokronoga. Obiskale so jih tudi kolegic iz Gorenjske, Trebnjega in botra Kluba Marica Androjna iz Ljubljane.

Že vrsto let je dolenjsko-belokranjski klub eden izmed najaktivnejših klubov, razlog tiči v aktivni delovni skupini kluba, ki organizira dogodke. Eden izmed najbolj obiskanih je bil Dan kluba z Majdo Šavko, s katero so spregovorile o stresu in posledicah v primeru nepravočasnega ukrepanja, se naučile sprostitvenih in dihalnih vaj. Na izletu so bile na Veliki Planini, se sprehodile po jantarnem mestu in obiskale Dolenjski muzej, si z zanimanjem ogledale podjetje v Beli krajini, se ličile z Majo Judež in silvestrovale ob Ljubljanici. Zahvaljujejo se tudi vsem zvestim donatorjem, ki jim s svojimi prispevki pomagajo pri izpeljavi njihovih dogodkov https://sites.google.com/view/ktpsdbk/donatorji. Donatorji skupščine so bili: Hotel Center, Papirnica Lili, Cvetličarna in trgovina Pia, ter njihov zvesti fotograf Marko Klinc iz Foto Lifa.

Verjamejo, da bo novo dvoletno obdobje ge. Poljanec polno novih idej, zamisli, lepih trenutkov in druženj, saj Klub letos praznuje že 18. rojstni dan. Aprila vabijo kolegice iz cele Slovenije na Dan Zveze v Belo krajino kjer vas pričakujeta Anja Križnik Tomažin in Irena Potočar Papež. Zagotovo bo lepo.

V družbo vabijo tudi vas. Več na njihovi novi spletni strani: https://sites.google.com/view/ktpsdbk/ktpsdbk in Facebooku pod nazivom Sekretarke Dolenjske Bele krajine.

Odnosi z javnostmi Kluba, februar 2018

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava