Krkini karateisti uspešni na državnem prvenstvu

13.2.2018 | 08:35

Krkini karateisti uspešni na državnem prvenstvu

V nedeljo, 11.2.2018, so se člani Karate kluba Krka udeležili državnega prvenstva JKA karateja. Državno prvenstvo je v športni dvorani v Slovenj Gradcu organizirala JKA Slovenija s tehničnim organizatorjem Karate klubom Slovenj Gradec. Tekmovanja se je udeležilo 219 tekmovalcev in 28 ekip iz 13 slovenskih karate klubov. Naši člani so nastopali v katah posamezno in osvojili dva naslova državnih prvakov ter eno bronasto medaljo.

Državna prvaka sta v svoji kategoriji postala Swen Horn med ml. dečki in Michel Horn med kadeti. Bronasto medaljo je v kategoriji malčic osvojila Ester Horn. Odlično, pa vendar z malo manj športne sreče so Karate klub Krka zastopali tudi Jakob Irt med malčki, Ajla Ćurić med kadetinjami in Mihael Rukše med veterani.

S pričetkom novega leta je Karate klub Krka svoje delovanje razširil v Črnomelj, kjer v galeriji športne dvorane OŠ Mirana Jarca potekajo treningi karateja za vse starostne skupine. In sicer trikrat tedensko, ob torkih, četrtkih in sobotah po dve uri.

Za podporo pri delovanju kluba in doseganju odličnih športnih rezultatov mladih dolenjskih in belokranjskih karateistov, se zahvaljujemo generalni pokroviteljici, Krki, d.d., Novo mesto.

Tajništvo kluba
K. H.

Galerija

_zs (1)
_zs (10)
_zs (2)
_zs (3)
_zs (4)
_zs (5)
_zs (6)
_zs (7)
_zs (8)
_zs (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava