Kastelčevi četrti zaporedni turnir

24.1.2018 | 08:10

Kastelčevi četrti zaporedni turnir

Dobre igre naraščajnikov NTK Krka – Redna vadba se pozna – Tija Kastelic osvojila srebro

V organizaciji PPK Rakek je v Cerknici potekal 4 . MRNTZ turnir. Barve NTK Krke je zastopala številčna zasedba kar trinajstih tekmovalcev in tekmovalk v šestih kategorijah. V kategoriji fantov so v dopoldanskem terminu nastopili Alen Bečirevič, Martin Oberč ( 8.-9. r.), Matic Vertuš, Luka Vranc, Benjamin Bečirovič ( 6.-7. r.), Janez Jedlovčnik, Jaka Škofljanc, Žiga Vidmar, Timotej Kocjan ( 4.-5. r.).

Kategorijo deklet so v popoldanskem terminu NTK Krko zastopale Tija Kastelic (4.-5. r.), Kim Kastelic (6. - 7. r.) ter Pia Kump in Katja Vertuš (8. - 9. r.).

Od fantov sta se iz skupine v nadaljnje tekmovanje uvrstila Janez Jedlovčnik in Matic Vertuš. V nadaljevanju sta oba v tesnih dvobojih prikazala lepo borbeno igro, a sta bila nasprotnika "žal" uspešnejša. 

Pri dekletih sta tudi  tokrat blesteli sestri Kastelic. Kim  je v svoji kategoriji suvereno, brez izgubljenega seta, osvojila še 4. MRNTZ turnir zaporedoma, družinski uspeh pa je dopolnila njena mlajša sestra Tija z osvojitvijo vice naslova - osvojitev drugega mesta. Tudi tokrat so mlade spremljali starši, ki so z zanimanjem gledali nastope najmlajših.

J. P.

Galerija

_zuka (1)
_zuka (2)
_zuka (3)
_zuka (4)
_zuka (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava