Odkupujejo fotografije Bele krajine

21.1.2018 | 13:00

Odkupujejo fotografije Bele krajine
Odkupujejo fotografije Bele krajine
Odkupujejo fotografije Bele krajine

RIC Bela krajina v sodelovanju s TD Vigred Metlika in KC Semič objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine in reke Kolpe.

Pogoji:

- Fotografija se mora lokacijsko navezovati nanašati na Belo krajino.

- Fotografija mora biti opremljena z imenom in priimkom avtorja ter lokacijo.

- Originalna velikost fotografije mora biti minimalno 4032x3024 slikovnih pik.

- Fotografije ne smejo biti pred tem uporabljene za komercialne namene.

- Fotografije morajo biti avtorsko delo prijavitelja.

- Prijavitelji z oddajo fotografij naročniku zagotavljajo, da so sami lastniki in avtorji fotografij in kot taki izključni imetniki avtorskih pravic in da na teh fotografijah ne obstajajo kakršnekoli pravice tretjih oseb.

- Fotografije naj bodo v jpg. ali jpeg. formatu.

Prijavitelji fotografije pomanjšane velikosti formata 1024x768 (samo za predogled, izbrane originale avtorji dostavijo po podpisu pogodbe) dostavite preko WeTransferja na naslov gregor.jevscek@ric-belakrajina.si ali na elektronskem mediju v TIC Črnomelj (Trg svobode 3, 8340 Črnomelj), najpozneje do 29.1.2018.

Cena za odkup posamezne fotografije znaša 25€ (bruto).

Naročnik se obvezuje, da bodo neizbrane fotografije avtorjem vrnjene po zaključku izbora na izvornih medijih in da ne bodo uporabljene.

Prednost pri odkupu bodo imele fotografije, ki prikazujejo aktivnosti v Beli krajini (npr. kolesarjenje, tek, pohodništvo, vinogradništvo, prireditve, gastronomija, tradicionalna obrt, idr.)

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 29. 01. 2018, na elektronski naslov: gregor.jevscek@ric-belakrajina.si. Več informacij na tel. številki 040 593 191 (Gregor).

RIC Bela krajina, TD Vigred in TIC Semič bodo o odkupu odločali do 06.2.2018.

K sodelovanju vabljeni fotografi, ljubitelji fotografije in vsi ostali posamezniki, ki vam je v fotografije uspelo ujeti momente, ki poosebljajo doživljanje Bele krajine!

RIC Bela krajina

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

23.1.2018Oceni vika lozar 

V Beli krajini obstaja Foto klub in dosti belokranjcev tudi uživa pri fotografiranju. Predvidevam, da bo fotografij kar nekaj. Kako lepo bi bilo, da bi organizator pomislil tudi na obiskovalce lokalnih klepetalnic. Želimo si užitka ob gledanju lepot ujetih v objektiv!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava