Dan D: Zaključek sezone koncertov v našem placu - petek, 26. januarja

10.1.2018 | 14:00

Foto: Marko Alpner

Foto: Marko Alpner

Uf, kako smo bili negotovi na začetku prejšnjega leta. Ko smo odprli vrata placa za vaje, smo lahko samo ugibali, koliko se nas bo zbralo. A se bo odzvalo le nekaj prijateljev? Kaj pa, če bodo sami tuji obrazi? A bo ljudem zoprno, ker bomo igrali samo nove komade, ali bomo izpadli čudaki, ali pa nam bo mogoče vseeno prijetno?

Danes smo potolaženi.

Gostili smo vas nekaj manj kot 1000 - znancev in neznancev, od blizu in od daleč. Nekateri ste prišli zaradi glasbe, drugi zaradi klepeta o vsem, kar vas navdihuje in navdušuje. Vsi ste bili dobrodošli in upamo, da ste se pri nas počutili kot doma.

Na začetku smo govorili, da imamo javne vaje. Narobe. Že po prvih 'vajah' smo ugotovili, da gre vseeno za koncerte. Bog pomagaj. Kdaj pa kdaj smo bili sicer štorasti, ampak le zato, ker smo občutljivi in hitro odreagiramo na ljudi. Sploh, če ste nam blizu. In ko nas enkrat napadejo čustva, si težko pomagamo. Upamo, da ni zamer. Mi smo te nastope doživeli kot nekaj najboljšega, kar se nam je kdaj dogajalo.

Ali bomo nadaljevali s temi dogodki? Mogoče ja, mogoče ne. Ne vemo. Počasi se bomo namreč zaprli in snemali. Za album, za arhiv, za dobro voljo? Ne vemo še. O tem bomo odločali pozneje.

Prav zato bi pa, še zadnjič v tej rundi, radi bili z vami v živo. Zgodbo bomo zaključili v petek, 26. januarja ob 20:00. Zaigrali vam bomo vse, kar smo v tem času ustvarili in se po koncertu z veseljem družili z vami.

Kot veš, je naš plac majhen, število obiskovalcev pa bo kot vedno omejeno, zato nam čimprej na naslov info@dan-d.net sporoči, ali se nam pridružiš, mi pa odgovorimo z nadaljnimi napotki.

Dan D

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava