Melania med prvo sedmerico, prehitela tudi moža

14.12.2017 | 13:40

Melania Trump na sedmem mestu med najbolj iskanimi v brskalniku Google. Foto: Profimedia

Melania Trump na sedmem mestu med najbolj iskanimi v brskalniku Google. Foto: Profimedia

Prevladujejo sicer spolni predatorji, Melania pa se je znašla na sedmem mestu ... Tehnološki gigant Google je namreč  objavil seznam 10 najbolj iskanih oseb v letu 2017. Na seznamu pa se je torej znašla tudi "Slovenka v Beli hiši" Melania Trump. Na seznamu desetih najbolj iskanih pa ni najti njenega moža, Donalda.

Najbolj iskano ime leta 2017 je v Googlovem iskalniku nekdanji voditelj ameriškega šova Today Matt Lauer, ki je nedavno zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju ostal tudi brez službe. Za njim se je uvrstila Meghan Markle, novopečena zaročenka britanskega princa Harryja, tretji med najbolj iskanimi pa je padli spolni predator, hollywoodski producent Harvey Weinstein.

Sledi nekdanji svetovalec za nacionalno varnost ZDA, general Michael Flynn, igralec Kevin Spacey (ne zaradi igralskih dosežkov, ampak tudi on zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju), Bill O’Reilly (bivši voditelj popularne oddaje na televiziji Fox News, ki so ga odnesle obtožbe o spolnem nadlegovanju), na sedmem mestu najbolj iskanih pa se je znašla Melania Trump. Sledi ji igralka Kathy Griffin (škandal s Trumpovo lutko z odrezano glavo), Milo Yiannopoulos (provokativni konservativec, ki je tudi obraz gibanja alt-right) in igralka Gal Gadot (zahvaljujoč vlogi v filmu Wonder Woman).

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (9)

14.12.2017+3     + (3)     – (0)     Oceni moški 

Bravo Melanija! Slovenka si, lepa si, pametna si, bogata si......

15.12.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni opazovalka 

Skoraj vse prva liga,samo daj se malo nasmej ,tako pusto,žalostno zgledaš na slikah Melania !

15.12.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni moški 

Opazovalka ti nisi niti njena senca. Zakaj si ji nevoščljiva. Ženske ocenjujemo moški tvoje mnenje je nično edino, če si ti lezbika Melanija vem da ni.

16.12.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Janez Kranjski 

Melanjino delo je v tem času, nepredstavljivo težko. Lahko smo kot njeni rojaki zadovoljni, da ga opravlja odlično.

16.12.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni opazovalka 

odgovor,temu tipu,ki se je podpisal kot MOŠKI.Ta komentar je namenjen g.Melaniji in ni škodoželjen,tako ,da ne rabiš vpletat noter neke lezbijke ter bit tako aroganten.Saj ,če bi tebe imela Melanija ,nebi imela niti za spodnje hlačke.Zelo ji privoščim tako mesto,pa ne samo zato,ker je denar po tvojem na prvem mestu. Probaj,mogoče se pa loči in tebe vzame.Ti si samo bleda senca enega MOŠKEGA !!

17.12.2017–1     + (1)     – (2)     Oceni abecedarij 

pa daj poglej malo bolje, brezbarvna, brezizrazna, spominja me na jeguljo ali kvečjemu proteusico...moja Milena je gajstna, rdečelična, ritasta...pravo kmečko dekle...tale Melonica ena sama tuga in žalost...

17.12.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni omega 

Samo se ti drži Milene, druge pa pri mir pusti smrdljivec zavistni. Ti je hudo, ker ni vaša kajne ? Potem bi bla rdečelična, gajstna in vse kar takim propalicam kot si ti, paše. Samo ni vaša in v tem je tvoj problem. In pazi, da ne dobiš pozdravov od Nataše !!

17.12.2017–2     + (0)     – (2)     Oceni abecedarij 

ah, Monilija je jeguljasta, brezbarvna..ph....a moja Milena..uff...dobra delica, dobra jelica, dobra jebica...

17.12.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni moški 

Melanija je lepotica! Opazovalka ji je nevoščljiva a naj se zaveda, da je ona prva dama Amerike in da se to opazovalki ne bo zgodilo niti v sanjah.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava