Pravljični gozd zažarel v prazničnih lučeh

11.12.2017 | 12:00

Pravljični gozd zažarel v prazničnih lučeh

PRAVLJIČNI GOZD na mestni ploščadi v Kočevju je 5. decembra zažarel v prazničnih lučeh. Skupaj smo odštevali do prižiga lučk in pričakali prvega dobrega moža, Miklavža, ki je prispel naravnost v osrednje prizorišče letošnjega decembrskega dogajanja in s sladkim presenečenjem razveselil otroke.

Tudi letos je Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje v sodelovanju s številnimi sodelujočimi poskrbel za pester glasbeni program ob prižigu lučk. Nastopili so Pihalni orkester Kočevje, zbori vseh treh osnovnih šol, zbor Vrtca Kočevje in mažorete.

Dišalo je po slastnih palačinkah, zimskem čaju, cimetu ... lesene hiške so ponujale pester izbor darilnega programa, najmlajši so se zabavali v pravljičnem gradu, v katerem so jim družbo delali slamnati jelenčki.

Ta, zares pravljični večer je na ploščad privabil več kot 500 obiskovalcev, ki jih je pozdravil tudi podžupan Občine Kočevje, g. Roman Hrovat in vsem zaželel lep in vesel konec leta ter jih hkrati povabil na SILVESTROVANJE ZA OTROKE, ki ga bo seveda obiskal tudi DEDEK MRAZ, in NA SILVESTROVANJE ZA ODRASLE.

Na najdaljšo noč v letu zato lepo vabljeni v PRAVLJIČNI GOZD NA MESTNI PLOŠČADI, KJER BOMO SKUPAJ VSTOPILI V LETO 2018.

Kaj vse smo še pripravili za vas v veselem decembru, pa lahko spremljate na naši spletni strani WWW.KOCEVSKO.COM. Naj Pravljični gozd ta december postane kraj srečanja ali užitkov preživetih v dobri družbi prijateljev in soobčanov!

Tina Peček
Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje

Galerija

_ZAKOCEVJE (1)
_ZAKOCEVJE (2)
_ZAKOCEVJE (3)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava