Advent, božič in novo leto - namigi cvetličark s Kmetijske šole

15.11.2017 | 13:20

Advent, božič in novo leto - namigi cvetličark s Kmetijske šole
Advent, božič in novo leto - namigi cvetličark s Kmetijske šole

Dijakinje drugega letnika, programa cvetličar, s Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije, smo se z učiteljico Sabino Nemanič odzvale povabilu k sodelovanju s strani predstavnikov Obrtne zbornice Slovenija, sekcije za cvetličarstvo in vrtnarstvo.

Tako smo se 2. 11. 2017, kljub jesenskim počitnicam, zgodaj zjutraj odpeljali v Miklavž na Dravskem polju, v podjetje Contrast. To podjetje se ukvarja s prodajo rezanega cvetja, lončnic in ostalega aranžerskega materiala. Naša naloga je bila, da uredimo njihov poslovno-prodajni prostor, na teme advent, božič in novo leto. Pri tem smo lahko uporabili artikle, ki jih podjetje prodaja.

Prostor smo uredili po sklopih, glede na barvne kombinacije. Katera barva je letos »in«? Letos so moderne vse barve, pomembno je le, da izdelke dodelamo in jim vdahnemo osebno noto. Pri urejanju smo tako uporabili tudi veliko naravnega materiala, ki smo ga nabrali v okolici podjetja. Na ta način smo želeli potencialnemu kupcu predstaviti nekaj idej in možnosti uporabe artiklov iz njihove ponudbe.

Utrujeni, a zadovoljni, smo se v večernih urah vrnili v Novo mesto in odšli na počitnice.

S. N.

Galerija

_namigi (1)
_namigi (10)
_namigi (2)
_namigi (3)
_namigi (4)
_namigi (5)
_namigi (6)
_namigi (7)
_namigi (8)
_namigi (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava