Jasna Kuljaj se bo razgalila

8.11.2017 | 13:40

Jasna Kuljaj se bo razgalila

Pred voditeljico Jasno Kuljaj je nova, sveža pot, na kateri se bo razgalila in pokazala, kakšna je v svojem bistvu. Med pripravami je iz omare povlekla foto utrinek iz preteklosti in ga pokazala svojim virtualnim prijateljem – bi jo sploh prepoznali?

Poznamo jo kot lepo voditeljico, izjemno komunikativno, spontano, nasmejano, neobremenjeno, prijetno. Ni skrivnost, da zna uživati v hrani in prav simpatično je videti, ko si pred oddajo s slastjo privošči sendvič.

Pa Jasno tudi v resnici poznamo? Morda boste kmalu ugotovili, da ne povsem. Jasna bo namreč zakorakala na odrske deske, kjer se bo razgalila v vsej svojem blišču in bedi, ter občinstvu pokazala takšna, kot zjutraj svojemu partnerju - brez ličil in nepotrebnih okraskov. Takšna, kakršna je v svojem bistvu. V avtorski monokomediji Borka se bo namreč lotila sebe in družbe ter tako poskrbela za glasen krohot in pošteno razgibavanje trebušnih mišic.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

8.11.2017—     + (1)     – (1)     Oceni moški 

Jasna je lepa z ličili ali brez. Kako je težka z jezikom ali brez pa ne vem, ker se nisem nikoli z njo pogovarjal. Ženska mora biti ženska najprej se mora izkazati pri štedilniku nato v postelji in tako dalje. Ženske je bog ustvaril za moške.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava