Ylenia Zobec je v Sodražici postala gospa Mihelič

6.11.2017 | 13:00

Ylenia Zobec in Tadej Mihelič sta se šla dolgo ljubezen na daljavo, nato se je ona preselila k njemu v Sodražico, zdaj pa sta se tudi poročila. (foto: Radio Veseljak)

Ylenia Zobec in Tadej Mihelič sta se šla dolgo ljubezen na daljavo, nato se je ona preselila k njemu v Sodražico, zdaj pa sta se tudi poročila. (foto: Radio Veseljak)

Ylenia Zobec prihaja iz Trsta, ljubezen, Tadeja Miheliča, sina znanega narodno-zabavnega glasbenika Franca Miheliča, pa je našla v Sodražici, kamor se je pred časom tudi preselila.

Zaljubljenca sta se odločila svojo dolgoletno ljubezen potrditi še pred matičarjem in prelepa druga oktobrska sobota je bila kot nalašč za romantično poroko. Po poroki se zanju ne bo veliko spremenilo. Še naprej bosta glasbeno in drugače sodelovala, novopečena gospa Mihelič pa bo še vedno z veseljem hodila k svojim domačim v Trst.

»Vzljubila sem tudi Sodražico. Pravijo, da je dom tam, kjer je srce. Obožujem naravo in podnebje Sodražice. Zelo rada se sprehajam po okolici, saj je tu veliko gozdov in zrak je enkraten. Svoj čas pretežno preživljam glasbeno in se družim predvsem z glasbeniki,« razlaga Ylenia, ki je po osnovni izobrazbi arhitektka. Glasba je njena druga velika ljubezen. »Čas razporejam med lastnim ustvarjanjem v glasbi, poučevanjem petja in svetovanjem grafičnih podob za različne glasbene skupine, ki sodelujejo z našim snemalnim studiem,« razlaga ambiciozna in uspešna gospa.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

6.11.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni franci 

Veliko lepih in zdravih dni, jima želim.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava