(Ne)vidne ideje, vredne širjenja

26.10.2017 | 08:15

(Ne)vidne ideje, vredne širjenja

Čez manj kot mesec dni bo Kulturni dom Krško prizorišče (ne)vidnega dogodka TEDxKrško. Na velikem odru krškega hrama kulture bo šest Posavcev in Posavk predstavilo svoje ideje, za katere menijo, da so vredne širjenja. Vstopnice za obiskovalce bodo tudi letos brezplačne, preko spletnega sisitema Olaii pa bodo na voljo od 29. oktobra od 20. ure dalje.

ZNANA ŽE POLOVICA GOVORCEV

Dominik Černelič, Jernej Agrež in Matic Kozole so prva tri imena, ki bodo svoje ideje 18. novembra predstavila na velikem odru Kulturnega doma Krško. Dominik nas bo popeljal v (ne)vidni svet oblikovanja, Jernej bo predstavil ozadje prostovoljstva in reševanja, Matic pa nam bo približal področje fotovoltaike in pridobivanja električne energije iz alternativnih virov. V prihodnjih dneh bo organizator predstavil še preostala tri imena, ki bodo na TEDxKrško pripeljala izjemne (ne)vidne ideje. Pa brez skrbi, med govorci bomo tudi letos poskrbeli za enakost med spoloma; za preostalimi zaenkrat še nevidnimi imeni se skrivajo tri uspešne in inovativne Posavke.

VSTOPNICE NA VOLJO OD 29. OKTOBRA

Ena izmed vizij mladih organizatorjev, ki bodo letos že drugič zapovrstjo v Krško pripeljali dogodek, znan po celem svetu, je tudi ohranjanje znanja kot vrednote in približevanje neformalnega načina izobraževanja Posavcem, zato bodo vstopnice za obiskovalce tudi letos brezplačne. Vstopnice bodo v obtoku od 29. oktobra od 20. ure dalje preko spletnega mesta Olaii, na voljo pa jih je le omejeno število, zato hitri prsti pri zagotavljanju svoje vstopnice v svet (ne)vidni idej, vrednih širjenja, tudi letos ne bodo odveč.

T. Š.

Galerija

_zte (1)
_zte (2)
_zte (3)
_zte (4)
_zte (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava