Skok čez Bubko 2017

19.10.2017 | 10:30

Skok čez Bubko 2017

Športno obarvan, atraktivni, sedaj že tradicionalni 9. "Skok čez Bubko" je v Dečno selo pripeljal veliko število športnih navdušencev nad skokom s palico, na katerega smo na Dolenjskem zares lahko ponosni.

Tradicionalni skoki v toplem, a vetrovnem vremenu in prijetnem vzdušju so tudi letos odlično uspeli. Organizatorji smo bili letos lepo presenečeni, saj se je prijateljsko obarvanega tekmovanja udeležila številčna mednarodna zasedba skakalcev iz Slovenije in Hrvaške. Ta strah vzbujajoča športna disciplina lepo popestri dogajanje na brežiškem podeželju. Ena izmed najbolj atraktivnih disciplin v atletiki – skok s palico, je tudi tokrat pri Bubka baru v Dečnnem selu poskrbela za vratolomne višine, ki so jih dosegali skakalci in skakalke.

Prav vsi tekmovalci so se na vse pretege trudili, da bi letvico poreskočili čimvišje. Med moškimi je to uspelo ljubljančanu Sadiču, ki je preskočil 420 centimetrov, pri dekletih se je najbolje izkazala Lara Zupanc s preskočenimi 345 centimetri, za vrat pa sta ji dihali kolegici iz brežiškega atletskega kluba, Leda Krošelj in Nina Pavlek, s preskočenimi 315 centimetri.

Medalje Bubka Bara in Nagrade sponzorjev, ki so si jih prislužili vsi tekmovalci, je podelil olimpijec Jure Rovan. Atletski klub pa je ob dogodku pripravil tudi predstavitev svoje športne šole z disciplinami mini atletike.

Se vidimo pri Bubki tudi naslednje leto!

AK Brežice

Galerija

_tskok (1)
_tskok (2)
_tskok (3)
_tskok (4)
_tskok (5)
_tsskoki (1)
_tsskoki (2)
_tsskoki (3)
_tsskoki (4)
_tsskoki (5)
_tsskoki (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava