Dobrodelna akcija Drobtinica v Sevnici

19.10.2017 | 09:30

Dobrodelna akcija Drobtinica v Sevnici

Na Rdečem križu Sevnica že nekaj let pripravljamo dobrodelno akcijo Drobtinica, s katero zbiramo sredstva za otroke naše občine. Naši prostovoljci so z ljubeznijo pripravili razne domače dobrote, veliko odličnega domačega kruha, razne vrste potic, kolačev, peciva ter piškotov in jih ponudili obiskovalcem na stojnicah v zameno za prostovoljne prispevke. Stojnice smo imeli pred večjimi trgovskimi centri (Mercator, Tuš in Spar) ter na Kmečki tržnici v Sevnici. V lepem sobotnem dopoldnevu smo imeli veliko obiskovalcev, ki so radi poskusili in vzeli domače dobrote ter tudi prispevali po svojih zmožnostih. Zadovoljni smo, da je, glede na dober obisk na stojnicah, dobrodelnost v Sevnici še vedno doma.

Vse sodelujoče je na koncu izjemno razveselil podatek, da smo na štirih stojnicah zbrali kar 1.359,24 € prostovoljnih prispevkov, ki jih bomo v celoti namenili otrokom osnovnih šol naše občine, ki bodo izrazile potrebe po naši pomoči.

Iskrena hvala vsem, skoraj štiridesetim prostovoljcem, ki so dobrote pripravili in brez katerih izvedba ne bi bila mogoča in hvala vsem obiskovalcem, pokazali so izjemen čut za pomoči potrebne.

Mojca Pinterič Krajnc
sekretarka RKS OZ Sevnica

Galerija

_vdrob (1)
_vdrob (2)
_vdrob (3)
_vdrob (4)
_vdrob (5)
_vdrob (6)
_vdrob (7)
_vdrob (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava