Bravo, Darko Jorgić!

18.9.2017 | 08:40

Bravo, Darko Jorgić!
Bravo, Darko Jorgić!
Bravo, Darko Jorgić!

Pred velikim odprtim prvenstvom Slovenije za mlade, ki se bo začelo čez dva dni v športni dvorani na Otočcu, se v NTK Krka stekajo same dobre novice.

Ženska vrsta Slovenije, za katero igra članica NTK Krka Novo mesto Manca Fajmut, lepo razposajena na fotografiji, je v drugi diviziji osvojila prvo mesto. Čestitke ekipi in Manci Fajmut. Njenega uspeha so se še najbolj razveselil njeni mali varovanci, s katerimi je letos preživela počitniške dni.

Še bolj smo se razveselili novice o dobri igri Darka Jorgića na evropskem članskem ekipnem prvenstvu v Luksemburgu, kjer so sicer Slovenci osvojili bron. Premagal je svetovno pingpongaško zvezdo - dvakratnega evropskega prvaka, zmagovalca evropskih iger, nosilca bronastega odličja z olimpijskih iger, trenutno najbolje uvrščenega igralca evropskega namiznega tenisa in četrtega igralca sveta - Dimitrija Ovčarova (3:1).

Na fotografiji vidimo rezultat po dveh setih: »Najbrž gre za napako!« so komentirali prisotni, v slovenskem taboru pa so vedeli, da bo Jorgić igro pripeljal do konca v svojo korist. Bravo mladi šampion, bravo Darko Jorgić!

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava