Matic Sotler do dvojne zmage na OP Krškega v tenisu

18.7.2017 | 08:40

Matic Sotler do dvojne zmage na OP Krškega v tenisu

Od petka do nedelje je na igriščih TK Krško potekal članski turnir pod okriljem Teniške zveze Slovenije (TZS) in to s kakšnim zaključkom. Domači up Matic Sotler je dvignil pokal za zmagovalca tako med posamezniki kot tudi med dvojicami (skupaj z Belišem) in tako dosegel svojo prvo zmago na turnirjih TZS. In kako je vse skupaj izgledalo ...

V prvem kolu je bil kot nosilec prost, nato je v osmini finala ugnal Žigo Deržiča (BREŽICE) s 6:3,4:6,6:3. V četrtfinalu je s 6:2,6:0 ugnal domačina Marka Obradovića (KRŠKO), v polfinalu 2. nosilca Maksa Meha (ŠTKVE) s 6:3,3:6,6:2. V finalu pa je še v eni tesni tekmi premagal Beliš Benjamina (SGRAD) s 4:6,6:1,6:4.

S slednjim sta kasneje osvojila še turnir dvojic, kjer sta v finalu ugnala 1. NOSILCA, Meha (ŠTKVE) in Drobniča (ZSPORT) z retultatom 1:6,6:3,10:3.

Na turnirju so od domačinov nastopili še Borut Žičkar, ki se je prebil vse do polfinala, Marko Obradović, ki je obstal v četrtfinalu. Nejc Marič pa je izgubil s finalistom Belišem v osmini finala. V konkurenci dvojic sta se Grega Sevšek in Andrej Hovelja prebila do polfinala.

Uspešen vikend za krške tenisače na domačem turnirju in iskrene čestitke Maticu Sotlerju na prvencu v članski kategoriji, in to kar dvojnem!

TK Krško

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z (3)
_z (4)
_z (5)
_z (6)
_z (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava